Averea Ilenei Ciuculete, împărțită pe 15 mai. Băieții regretatei cântărețe încă se luptă în instanță

Dan Suta   
în Stiri mondene
07/05/2020, 11:35
Averea Ilenei Ciuculete, împărțită pe 15 mai. Băieții regretatei cântărețe încă se luptă în instanță
Ileana Ciuculete a murit în 2017, iar procesul pentru averea ei se judecă și azi. Sursa foto: captură Youtube

Lupta în instanță pentru averea Ilenei Ciuculete nu s-a încheiat. Băieții regretatei cântărețe de muzică populară așteaptă marele verdict, și anume cum se va împărți totul între ei doi, pe 15 mai.

Averea Ilenei Ciuculete se va împărți între băieții acesteia pe 15 mai

Cristinel și Mugurel Sfetnicu nu se judecau doar cu Cornel Galeș, care a murit anul trecut într-un accident rutier în Spania, ci aveau de împărțit bunurile lăsate de mama lor chiar între ei.

Procesul în care Cristinel se judeca cu fratele său pentru averea lăsată de folcloristă va avea loc pe 15 mai, după ce pe 1 aprilie a fost un nou termen.

La noua înfățișare care va avea loc peste o săptămână, magistrații vor hotărî, într-un final, cum se va împărți moștenirea între cei doi bărbați, scrie spynews.ro.

Cântăreața, răpusă în 2017 de o ciroză hepatică galopantă

Lucrurile s-au mai simplificat în procesul averii artistei odată cu decesul lui Cornel Galeș.

Mugurel și Cristinel l-au acuzat pe fostul soț al mamei lor că a vândut fără să înștiințeze familia o vilă care valora în jur de 200.000 de euro, vreo trei kilograme de bijuterii prețioase, poșete de firmă, blănuri și alte accesorii care se ridică la peste 5.000 de euro.

În dispută au intrat și costumele populare purtate de cântăreață care s-ar putea vinde pe piață cu zeci de mii de euro.

Înainte să moară, Cornel Galeș trebuia să le restituie băieților suma de 34.000 de euro, cotă-parte din vila vândută, dar și 6.000 de lei, bani proveniți din drepturile de autor.

Ileana Ciuculete s-a stins din viață pe 14 martie 2017, în urma unei ciroze hepatice galopante. Boala i-a fost depistat pe 21 februarie, cu doar o lună înainte de deces, lucru care a trezit serioase semne de întrebare acum 3 ani, având în vedere că în ultimele sale apariții la spectacole și la televizor, artista nu dădea niciun semn că era afectată.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×