S-a aflat ce a făcut cu adevărat Cornel Galeș înainte să moară: „Era cu el. Nu se ducea spre niciun restaurant”

Dan Suta   
în Stiri mondene
22/12/2019, 13:21
S-a aflat ce a făcut cu adevărat Cornel Galeș înainte să moară: „Era cu el. Nu se ducea spre niciun restaurant”
Au apărut noi informații despre ce a făcut Cornel Galeș înainte să moară. Sursa foto: wowbiz.ro

S-a aflat ce a făcut cu adevărat Cornel Galeș înainte să moară în cumplitul accident produs în Spania. Fostul soț al Ilenei Ciuculete nu a mers spre restaurant așa cum s-a spus.

Cornel Galeș și ultimele clipe din viață

Adrian, unul din băieții care era în gașca lui Galeș a făcut dezvăluiri în premieră despre ultimele clipe din viața bărbatului.

„Am mâncat împreună cu două ore şi jumătate înainte. La ora 17.25 m-au sunat şi eu eram într-un centru comercial, la cumpărături, şi m-au întrebat dacă mă întorc şi la jumătate de oră a murit Cornel, au făcut accident. Mă sunase Sorin, Cornel era cu el”, a declarat prietenul lui Galeș pentru wowbiz.ro.

Prietenul lui Galeș a făcut dezvăluiri interesante

„Şi nu se ducea spre niciun restaurant, nici nu venea de la un chef. Nu e nimic adevărat! Noi pur şi simplu am vorbit pe la 12:30 să ne vedem să mâncăm, să mergem la un restaurant în care mergeam de obicei, ne-am întâlnit acolo pe la ora 14.00. Toată lumea venea de acasă, nu venea de la nicio distracţie”, a mai zis Adrian.

„Eu am plecat la 15:30 de acolo, iar ei au rămas în continuare. Ei au plecat pe la 17:40, 17:45 şi la 5 – 10 minute după ce au plecat au avut accidentul, la nici un kilometru de restaurant. Mergeau spre casă”, a continuat acesta.

Cornel Galeș s-a stins din viață la sfârșitul lunii noiembrie, în noaptea dintre 30 noiembrie spre 1 decembrie.

Bărbatul se stabilise în Spania cu iubita lui, Viviana, după ce a fost părăsit definitiv de îndrăgita interpretă Ileana Ciuculete, răpusă de ciroză hepatică galopantă.

Fostul soț al cântăreței a fost repatriat în România și a fost înmormântat în cimitirul Străulești, lângă Zânica lui, așa cum o alinta pe fosta nevastă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×