Autobuz în flăcări la Craiova! Călătorii au ieșit la timp din mașină

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
30/12/2019, 16:31
Autobuz în flăcări la Craiova! Călătorii au ieșit la timp din mașină GALERIE FOTO
Pasagerii din autoturism s-au autoevacuat. Sursa foto - facebook

Autobuz în flăcări la Craiova!  Mașina în care se aflau mai mulți călători a luat foc pe o stradă intens circulată. Călătorii și șoferul au reușit să iasă din timp.

Autobuz în flăcări la Craiova!

Potrivit reprezentanților Societății de Transport RAT Craiova, focul a izbucnit în timp ce autobuzul mergea. Conform primelor informații, se pare că motorul a fost cel care s-a aprins.

Opt călători se aflau în acel moment în interiorul autobuzului. Atât ei, cât și șoferul au reușit să iasă singuri din mașina cuprinsă serios de flăcări.

Călătorii au ieșit la timp din mașină

Managerul RAT Craiova, Sorin Manda, a declarat, pentru Mediafax, că autobuzul era vechi. Potrivit acestuia, incendiul s-a extins la acoperişul uneia dintre casele din apropierea staţiei de autobuz. Flăcările au distrus aproximativ 30 de metri pătraţi de scândură de sub tablă.

„Erau 7 sau 8 călători. Focul a izbucnit la motor. Șoferul a încercat să stingă flăcările, dar nu a reușit. Focul s-a extins cu repeziciune.

Din ce știu eu, nu sunt victime. Autobuzul s-a făcut scrum, iar focul s-a extins și la două case”, a declarat managerul RAT Craiova

Pompierii intervin cu două autospeciale. Deocamdată nu se cunosc cauzele izbucnirii incendiului. Pompierii urmează să afle care a fost cauza izbucnirii incendiului.

“Cu aproximativ 20 de metri înainte de staţie, şoferul a observat că iese fum din spatele autobuzului.

Imediat ce a ajuns în staţie, cei opt pasageri au coborât fără a avea nevoie de îngrijiri medicale, iar o persoană a sunat la 112. În tot acest timp şoferul a acţionat cu stingătorul în partea din spate a mijlocului de transport. La faţa locului au fost trimise trei autospeciale de lucru cu apă”, au mai precizat reprezentanţii ISU Dolj.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×