Aurelian Temișan, mesaj de suflet pentru fina Andreea Bălan, în ziua nunții: “Merită tot ce are”

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
15/09/2019, 17:46
Aurelian Temișan, mesaj de suflet pentru fina Andreea Bălan, în ziua nunții: “Merită tot ce are”
Aurelian Temișan, nașul Andreei Bălan. Sursa foto: click.ro

Andreea Bălan și George Burcea și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, la mai bine de doi ani de la căsătoria desfășurată pe o plajă din Statele Unite ale Americii, iar alături le-au fost prietenii apropiați, dar și nașii de cununie, Aurelian Temișan și Monica Davidescu.

Aurelian Temișan, mesaj emoționant pentru Andreea Bălan

De altfel, încă de la primele ore ale dimineții, într-un clip video postat pe rețelele de socializare, Temi a transmis un mesaj emoționant pentru buna sa prietenă și colegă din juriul emisiunii Te cunosc de undeva, difuzată de Antena 1.

Azi e ziua cea mare pentru Andreea și George. Pregătesc mașina, sunt la spălătorie. Noi suntem nașii. Să ne trăiască finii, sunt așa frumoși. Iar Andrea este una dintre cele mai muncitoare persoane pe care le-am întâlnit eu în viața asta. Pe cât e de mică, pe atât e de energică. Așa că merită tot ceea ce are și a muncit mult pentru ceea ce are. La 16:30 e biserica. Doamna Davidescu știe programul foarte bine”, a spus Aurelian Temișan.

Andreea Antonescu nu putea lipsi de la nunta bunei sale prietene și colege. Sursa foto: b1.ro
Andreea Antonescu nu putea lipsi de la nunta bunei sale prietene și colege. Sursa foto: b1.ro

Andreea Antonescu, alături de buna sa prietenă în ziua nunții

De la fericitul eveniment nu putea lipsi nici Andreea Antonescu, alături de care Andreea Bălan formează îndrăgita trupă Andre, reunită recent după ani de absență. Artista este convinsă că buna sa prietenă va avea emoții, însă va avea grijă ca acestea să dispară cât mai repede cu putință. În plus, dansul mirilor se anunță un moment cu totul și cu totul special.

Eu cu Andreea vorbim în fiecare zi. La cum o cunosc eu pe Andreea, are emoții, dar nu le arată. Și nu le va arăta. Sunt curioasă cum va reacționa în ziua nunții. Sunt convinsă că mă va trage undeva deoparte să-și elibereze sentimentele, după care va ieși foarte încrezătoare, cu zâmbetul pe buze.

George, săracul, din câte știu eu, a fost ”muștruluit” rău legat de valsul mirilor, că nu-i ieșea. Andreea e nemulțumită că George nu e Petrișor din punct de vedere al dansului… Dar sunt convinsă că și momentul ăla va fi foarte frumos… la cum o cunosc atât eu cât și voi pe Andreea. Eu am văzut dansul ieri, la repetiții. Momentul e impresionant, nu are cum să nu te miște. Andreea era foarte zâmbitoare, ziceai că plutește, iar Geogre era atât de încrâncenat și atât de serios”, a dezvăluit Andreea Antonescu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×