Atenție, șoferi! Zona din Capitală unde cauciucurile sunt înțepate în timpul nopții

Ionuţ Cataramă   
în Stiri de ultima ora
21/02/2019, 09:23
Atenție, șoferi! Zona din Capitală unde cauciucurile sunt înțepate în timpul nopții GALERIE FOTO

Bucureștenii au probleme serioase în ceea ce privește înțeparea cauciucurilor când se lasă seara. Tot mai multe cazuri au fost întâlnite de câteva săptămâni încoace. Locuitorii din cartierul Bucureştii Noi din nordul Capitalei s-au trezit fără să vrea după lăsatul întunericului cu cauciucurile maşinilor înțepate.

Zona este una dintre cele mai  liniştite ale Capitalei, iar spargerile sunt relativ puţine.  În perimetrul străzilor Stănileşti, Ardealului şi Duetului, cei care și-au lăsat maşinile pe strada sau nu au locuri de parcare in curţi se trezesc constant cu cauciucurile înţepate.

Bucureștii Noi, cartierul cu cele mai multe cauciucuri înțepate

„E plină lumea de nebuni! Spune că are trei maşini pe care le ţine în curte şi pe care le foloseşte rar dar şi că veninii săi nu se numără printre ghinionişti. La vulcanizarea din zonă se ştie cel mai bine care e problema. O problemă considerată fenomen pentru băieţii de aici” ”, a explicat un bătrân ieşit în stradă.

Potrivit unor surse judiciare ce au declarat pentru Libertatea:

„Cauciucurile sunt înţepate, în patru cinci puncte de nu mai ai ce să le faci. Nu e doar una să zici că îi pui un petic şi după aia merge. Au înţepat şi la dube, şi la camioane”, spune un tânar cu un pistol de aer comprimat în mână.

„Când iau, iau câte o stradă. Au fost şi pe Duetului şi pe Aninoasei şi pe mai multe. E fenomen. Ori e un dement, ori copii drogaţi, ceva e. Azi am schimbat patru cauciucuri. Ieri trei”, punctează colegul său de atelier. Întreaga zonă se află în juristricţia Secţiei 5 de Poliţie. Aici, de dumincă şi până astăzi au fost depuse doar două plângeri”.

Ancheta, în curs de desfășurare

Incidentele  au dus la declanşarea unei anchete, care presupune verificarea camerelor de luat vederi din zonă şi reconstituirea traseelor pe care suspectul sau suspecţii s-ar fi putut deplasa după comiterea faptei. Până la finalizarea anchetei şi prinderea faptaşilor, misterul cauciucurilor tăiate pare să devină o enigmă pentru locuitorii din zonă. Cert este faptul că vulcanizările din zonă vor avea profit maxim datorită celor întâmplate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×