Atenție, șoferi! Se ridică mașinile parcate în locurile nepermise!

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
02/02/2019, 16:58
Atenție, șoferi! Se ridică mașinile parcate în locurile nepermise!
În Capitală, încep să se ridice, din primăvară, mașinile parcate în locuri nepermise

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a declarat că proiectul privind ridicarea mașinilor parcate în locuri nepermise ar putea intra în vigoare în primăvară, după ce va intra în plen pe data de 20 februarie. Iar, pentru a-ți recupera mașina ridicată, taxa poate ajunge la 500 de lei.

Pe 20 februarie va intra proiectul în plen, aşteptăm 10 zile ca să fie publicat în Monitorul Oficial, aşteptăm şi punctul de vedere al prefectului, care nu poate fi decât unul pozitiv, după care credem că în maximum 30 de zile (în primăvară – n.r.) vom avea acest regulament în vigoare”, a declarat, vineri, Bădulescu.

Se ridică mașinile parcate în locurile nepermise, în Capitală

De asemenea, pe site-ul Primăriei București a fost publicat, în luna decembrie, un proiect de hotărâre privind ridicarea automobilelor, transportul, depozitarea și eliberarea vehiculelor staționate neregulamentar pe partea carosabilă a drumurilor publice care fac parte din segmentul principal de străzi a municipiului București.

Atenție, șoferi! Se ridică mașinile parcate în locurile nepermise!
Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a declarat că proiectul privind ridicarea mașinilor

De menționat este că de această operațiune se va ocupa Compania Municipală Managementul Transportului București S.A. Totodată, aceasta activitate va avea loc 24 din 4 de ore. Cât despre proiectul de hotărâre, acesta este supus dezbaterii publice timp de 30 de zile lucrătoare, termenul fiind de 8 februarie 2019.

Atenție, șoferi! Se ridică mașinile parcate în locurile nepermise!
Pentru a-ți recupera mașina ridicată, taxa poate ajunge la 500 de lei

Vă reaminim că există o nouă taxă auto. Despre acest subiect a vorbit și ministrul Mediului, la Antena 3. „În momentul în care vom avea o formulă de calcul care să fie într-adevăr una care să fie sustenabilă, una care să nu poată să fie atacată în instanţă, cu certitudine o să informez populaţia. (…) Eu nu vă pot promite azi că varianta va fi într-o lună sau două, ţinând cont că aşa cum am văzut când am plecat la drum ni s-a părut că este un lucru uşor, dar când aplici formule de calcul este un pic mai greu”, a declarat ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×