Răduleasca, mai mult DEZBRĂCATĂ… decît îmbrăcată! Fusta ridicată prea sus a lăsat să se vadă TOT! Galerie FOTO

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
15/04/2016, 15:50
Răduleasca, mai mult DEZBRĂCATĂ… decît îmbrăcată! Fusta ridicată prea sus a lăsat să se vadă TOT! Galerie FOTO GALERIE FOTO

Că Mihaela Rădulescu (46 de ani) este dezinhibată nu mai este o noutate pentru nimeni, iar pozele sale de pe reţelele de socializare o dovedesc în fiecare zi. Mândră de corpul său sculptat cu ajutorul sportului, jurata de la „Românii au talent” se expune în toată splendoarea.

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI!

Cele mai recente fotografii ale divei de la Monaco pun la încercare imaginaţia tuturor bărbaţilor. Alegerea vestimentară pentru o seară în oraş cu prietenii a lăsat la vedere picioarele lungi şi bine antrenate. Înainte de a ieşi, Mihaela a realizat o mică sesiune foto ad-hoc, pentu a-i arăta lui Felix cum s-a gătit.

„Mama lor de selfie-uri, că tare-s bune când te întreabă bărbatul cum arăţi când ieşi din casă….cu alţii. Noroc că-s prieteni comuni şi buni, că altfel, sigur fusta era prea scurtă. Bune, proaste, selfie-urile sunt de bază într-o relaţie în care cei doi de se iubesc, dar locuiesc în ţări diferite…. Şi sunt convinsă ca toţi aţi descoperit treaba asta, oricât râdeaţi, ca şi mine, la începuturile erei selfie-urilor, de toţi şi toate care nu ratau nicio oglindă din drum. Încă nu pot să mă abţin să râd la selfie-urile din baie, când colţul de wc, firul de tras apa la aceeaşi instalaţie sau tocul sprijinit pe maşina de spalat îţi strică orice bună intenţie… Ne apropiem fiecare cum putem de cei dragi…. Pentru unii, e de-ajuns să întindă mâna şi dau de omul drag …sau deschid ochii şi văd lumina din ochii celuilalt…. Pentru noi, ăştia care avem altfel de relaţii, pozele, selfie-urile, facetime-ul, telefonul, mailul, sunt podurile pe care ni le construim ca să umplem distanţa dintre un mal şi celălalt. Poate că unii îşi fac selfie-uri şi din narcisism sau poate din nevoia de a arăta ce ştiu ei că au mai apetisant, dar îndrăgostiţii lumii îşi fac selfie-uri …de dor, de drag, de alint şi cu încrederea că cel care le primeşte simte….iubirea şi…dorinţa…… de a fi, cât mai repede, din nou împreună. Culmea, se întamplă mereu, în iubirile care ştiu ce vor….”, a fost mesajul scris de Răduleasca pe Facebook, unde a povestit despre relaţia la distanţă pe care o are cu Felix Baumgartner.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×