Atenție, Gina Pistol! Smiley își dorește să devină tătic: „Copiii sunt minunați și ne predau zi de zi cele mai prețioase lecții de viață”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
13/05/2020, 14:12
Atenție, Gina Pistol! Smiley își dorește să devină tătic: „Copiii sunt minunați și ne predau zi de zi cele mai prețioase lecții de viață”
Smiley și Gina Pistol sunt mai îndrăgostiți ca niciodată, iar cântărețul lasă de înțeles că se pregătesc să devină părinți. Sursa foto: Instagram

Deși la început preferau să-și țină povestea de dragoste departe de ochii curioșilor, iată că acum au început să apară din ce în ce mai des împreună în lumina reflectoarelor, semn că relația lor este îndeajuns de serioasă încât să poată deveni oficială. Nici nu se putea altfel, având în vedere că durează deja de mai bine de trei ani și, în plus, umblă vorba prin târg că Smiley și Gina Pistol plănuiesc să treacă la următorul nivel.

Smiley e pregătit să devină tătic: „Copiii sunt minunați, am o relație firească și naturală cu ei”

Asta pentru că inclusiv carismaticul artist a dat de înțeles, mai în glumă, mai în serios, că își dorește să devină tătic. Nu de alta, dar adoră copiii, iar un astfel de pas este cât se poate de firesc pentru unul dintre cele mai frumoase și stabile cupluri din showbiz-ul românesc.

Copiii sunt minunați și ne predau zi de zi cele mai prețioase lecții de viață pe care, de multe ori, nu avem timpul și înțelepciunea să le înțelegem. Ei mereu știu să exprime esența.

Eu mereu m-am înțeles bine cu copiii, am o relație foarte firească și naturală cu ei, poate și pentru faptul că și eu sunt un copil mai mare, în sufletul meu. Și ei simt asta”, a mărturisit Smiley, alimentând speculațiile fanilor. Mulți dintre ei au început deja să creadă că Gina ar putea fi însărcinată și au ținut să-i felicite deja pe cei doi.

Sfatul lui Smiley: „Să ne bucurăm de viață”

Până când vom fi părtașii mult așteptatului moment, Smiley ne îndeamnă să luăm viața așa cum e ea, cu bune și cu rele, bucurându-ne din plin de fiecare clipă. Acum, mai mult ca oricând, avem nevoie să păstrăm vie flacăra speranței, iar mesajul noului său cântec, intitulat sugestiv „Va fi bine”, vorbește exact despre acest lucru.

Rolurile noi pe care le dobândim în viață vin organic, nu când le programăm sau când spunem noi că suntem sau nu pregătiți. Eu zic să ne bucurăm de viață și de tot ce ne oferă ea zi de zi, că de cele mai multe ori, ne depășesc proiecțiile.

Uneori mi se pare că fericirea este o alegere, pentru că de noi depinde cum vedem lucrurile, cum lăsăm să ne afecteze ceea ce ni se întâmplă şi cât de des privim cerul şi lăsăm să ajungă la noi mesajul că va fi bine.

Este o piesă optimistă, care sper să reuşească să redea senzaţia de libertate, de dor de ducă, de soare, de mare, de împreuna, de tot ce ne place şi ne-a lipsit în ultima perioadă”, le-a transmis Smiley fanilor săi din mediul online.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×