Atentat terorist în Libia, la Ministerul de Externe! Cel puțin o persoană a murit

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
25/12/2018, 13:18
Atentat terorist în Libia, la Ministerul de Externe! Cel puțin o persoană a murit
Atac tarorist în Libia!

Atac sinucigaș la sediu Ministerului de Externe. Azi, 25 decembrie, a avut loc un atac terorist asupra sediului Ministerului de Externe al Libiei, vonform AFP și Reuters.  Din nefericire, un funcționar a fost prima victimă a atentatului. Potrivit unei surse APF, “o maşină-capcană” a explodat înainte de deschiderea focurilor în fața clădirii.

Acest lucru a determinat forțele de securitate să vină de urgență la locul tragediei. După ce forțele de securitate au ajuns, numeroase lupte au izbucnit în interiorul clădirii, unde se aflau 4 atacatori. A doua explozie a venit ca fiind “provocată de un kamikaze”. Aceasta a avut loc la etajul doi al clădirii al Ministerului de Externe din Tripoli.

Atac terorist în Libia, la Ministerul de Externe!

Azi, 25 decembrie, în ziua de Crăciun, a avut loc un atac sinucigaș în clădirea în care se situează Ministerul Afacerilor Externe din Tripoli, Libia. Câțiva martori, alături de mass media, dar și postul de televiziune oficial de la Guvernul de Uniune Națională au afirmat acestea. Mai multe surse anonime au spus că atacul a fost întreprins de numeroși „atacatori terorişti”, potrivit postului d eteleviziune libiană. Din păcate, în clădire focurile s-au deschis de către toririști kamikaze în clădirea Ministerului de Externe din Tripoli, Libia.

După acest atentat, teroriștii s-au aruncat în aer chiar din interiorul clădirii.  Martorii au declarat că mai multe coloane de fum deasupra întregului loc în care s-au năpustit teroriștii. Din anul 2011, după prăbușirea regimului lui Muammal Gaddafi, Libia a rămas cufundată într-un haos de neimaginat. Din păcate, toată țara este divizată în numeroase părți rivale, care au prezența la Trivali a unui Guvern de Uniune Națională (GNA).

Atac terorist în Libia, la Clădirea Ministerului de Externe.
Atac terorist în Libia, la Clădirea Ministerului de Externe.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×