Teroriştii au lovit din nou! O explozie a făcut 10 victime într-un supermarket

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
28/12/2017, 10:39
Teroriştii au lovit din nou! O explozie a făcut 10 victime într-un supermarket

Atentat terorist în Rusia! O explozie puternică a avut loc în depozitul unui supermarket din Sankt Petersburg, în urma căruia zece persoane au fost rănite!

Deflagraţia a fost cauzată de un „dispozitiv exploziv improvizat”, a declarat Svetlana Petrenko, purtătoare de cuvânt a Comisiei de Investigaţii din Rusia, potrivit postului France 24.

Explozie la un supermarket din Rusia! 10 oameni au fost răniţi

Explozia a fost cauzată de un „dispozitiv exploziv improvizat cu o forţă echivalentă cu cea generată de 200 de grame de TNT cu fragmente letale”, a adăugat Svetlana Petrenko, care a precizat că autorităţile au iniţiat o anchetă pentru tentativă de omor.

Explozia a avut loc într-un spaţiu pentru depozitare din Supermarketul Perekrestok, situat în nord-estul oraşului Sankt-Petersburg. Cel puţin zece persoane au fost rănite în explozie, iar patru au fost transportate la spital. Aproximativ 50 de persoane au fost evacuate din clădire, informează postul Russia Today. Comisia de investigaţii a refuzat, deocamdată, să catalogheze incidentul ca fiind unul de tip terorist.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×