Atac armat la o sinagogă. Sunt zeci de morți și răniți

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
27/10/2018, 19:54
Atac armat la o sinagogă. Sunt zeci de morți și răniți
Imagine din cartierul în care s-a petrecut teribilul accident

A avut loc un atac armat la o sinagogă din SUA. În urma acestuia au fost zeci de morți și răniți. Asaltul a fost localizat în zona Pittsburgh, din statul Pennsylvania. Conform CNN, cel puțin opt persoane au murit, după ce un bărbat a deschis focul în timpul unei slujbe. Potrivit sursei citate mai sus, cel care a luat viețile oamenilor s-a predat oamenilor legii. De asemenea, atacatorul nu s-a oprit doar la a face rău persoanelor aflate la slujbă, ci și a câtorva polițiști, ei fiind doar răniți. Autoritățile au venit cu câteva detalii în legătură cu acest caz. ”Bărbatul înarmat este o persoană albă, cu barbă, care s-a predat după un schimb de focuri cu poliția. Cel puțin 8 oameni au murit”, au declarat oamenii legii.

Conform informațiilor din presă, polițiștii au fost chemați de urgență în cartierul Squirrel Hill, loc în care se regăsea sinagoga, în apropierea orei 10:00, ora locală. Purtătorul de cuvânt al poliției locale a afirmat că este necesar ca oamenii să rămână în case, pentru siguranța lor. ”Sunt mai multe victime, este imperativ ca oamenii să rămână în case și să se adăpostească”, a spus Jason Lando.

Un atac armat a avut loc într-o sinagogă
Imagine cu cartierul Squirrel Hill

Atac armat la o sinagogă! ”Locuitorii din zonă ar trebui să rămână la adăpost”

De asemenea, și liderul american Donald Trump și-a arătat interesul față de incident. Acesta a postat pe Twitter că locuitorii ar trebui să rămână la adăpost. ”Urmăresc desfăşurarea evenimentelor din Pittsburgh, Pennsylvania. Autorităţile sunt la faţa locului. Locuitorii din zona Squirrel Hill ar trebui să rămână la adăpost. Se pare că sunt mai multe victime”, a scris președintele pentru localnicii dun Pittsburgh.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×