Atac armat în SUA, în plină stradă! 11 persoane au fost împușcate, iar atacatorul se pare că este liber

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
01/12/2019, 16:38
Atac armat în SUA, în plină stradă! 11 persoane au fost împușcate, iar atacatorul se pare că este liber
11 oameni împușcați în SUA, în urma unui atac pe o stradă din New Orleans. Sursa foto: making-the-web.com

Un nou atac armat în Statele Unite ale Americii, acolo unde un bărbat a deschis focul asupra unui grup de oameni! Atacatorul a reușit să împuște nu mai puțin de 11 oameni într-un atac cercetat acum de autoritățile americane!

11 oameni împușcați în SUA, în urma unui atac armat pe o stradă din New Orleans

Cel puțin 11 persoane au fost împușcate, duminică dimineața, la New Orleans, statul american Louisiana, dintre care două se află în stare gravă, potrivit ABC News.

Atacul armat a avut loc în jurul orei 3 dimineața, în Cartierul Francez, o zonă cunoscută pentru viața de noapte foarte bogată. Suspectul a deschis focul asupra grupurilor de petrecăreți, 11 persoane fiind împușcate.

Un bărbat a foost reținut, dar nu se știe momentan dacă este atacatorul

Victimele au fost transportate la spital, dintre care două în stare gravă. În zonă se aflau deja mai mulți polițiști care au asigurat securitatea la un meci de fotbal între universități și au intervenit rapid, însă atacatorul s-ar putea să fi scăpat în aglomerația de pe stradă.

Oamenii legii din SUA spun că pe străzi se aflau atât de mulți oameni încât le-a fost dificil să identifice atacatorul. Ofițerii au reținut o persoană, însă nu au confirmat încă dacă este vorba despre atacatorul care a deschis focul în plină stradă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×