Atac armat în Olanda. Un bărbat a înjunghiat mai multe persoane în Haga VIDEO

Catalin Nae   
în Stiri de ultima ora
29/11/2019, 22:15
Atac armat în Olanda. Un bărbat a înjunghiat mai multe persoane în Haga VIDEO
Atac armat în Olanda. Un bărbat a înjunghiat mai multe persoane în Haga foto: independent.co.uk

Mai multe persoane au fost înjunghiate în Olanda, la Haga, în ceea ce pare a fi un atac cu armă albă, anunţă poliţia olandeză. Se pare că un individ a cărui identitate nu este cunoscută a atacat mai multe persoane dintr-o zonă comercială a oraşului olandez.

Atac cu armă albă în Olanda

Incidentul a avut loc pe o arteră comercială, iar poliţia caută un suspect de sex masculin, cu vârsta cuprinsă între 45 şi 50 de ani, conform presei din Olanda. Acesta are un ten uşor închis la culoare şi păr ondulat, şi purta un fular şi un trening gri. Conform primelor estimări, se pare că e vorba despre 3 victime.

Mai muşte ambulanţe s-au deplasat de urgenţă la faţa locului pentru a prelua persoanele rănite. Motivele comiterii acestui atac sunt neclare la momentul transmiterii acestei ştiri.

Al doilea atac produs azi

Reamintim că în cursul zilei de azi, doi oameni au murit şi alţi patru au fost răniţi, după un atac cu armă albă produs în Londra. Incidentul este cercetat ca unul de natură teroristă, conform premierului Boris Johnson.

„Chiar dacă investigaţia este în curs, poliţia poate confirma că acesta a fost un incident terorist. Din ceea ce ştim, incidentul s-a încheiat. Gândurile mele sunt în primul rând la serviciile de intervenţie şi la curajul agenţilor de poliţie. Este foarte trist să aflăm că unele persoane au fost rănite în incident, suntem alături de aceste persoane şi de familiile lor”, a adăugat premierul britanic.

„Poliţia Metropolitană continuă investigaţiile, vă pot asigura că orice persoană implicată în această infracţiune, în acest atac, va fi căutată şi va fi adusă în faţa justiţiei”, a subliniat Boris Johnson.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×