Aspirator retras de pe piață din cauza bateriei care poate exploda. Retailerul recomandă clienților să returneze produsul

Narcis Rosioru   
în Stiri de ultima ora
21/01/2020, 16:31
Aspirator retras de pe piață din cauza bateriei care poate exploda. Retailerul recomandă clienților să returneze produsul
Bateria aspiratorului se poate supraîncărca și poate exploda. Sursa: carrefour.ro

Un aspirator al cărui baterie se poate supraîncălzi și chiar exploda a fost retras de la comerciazilare, iar cei care au cumpărat deja produsul destinat curățeniei sunt sfătuiți să îl returneze imediat, iar suma plătită va fi restituită.

Aspiratorul, comercializat de Carrefour

Retailerul Carrefour este cel care a făcut anunțul de retragere de la comercializare a aspiratorului vertical Klindo, după ce au fost constatate mai multe riscuri cauzate de producția acestuia, informează AGERPRES.

Lanțul de supermarketuri și magazine recomandă tuturor celor care au achiziționat deja produsul să îl returneze cât mai repede în magazinul din care l-au cumpărat, conform unui comunicat de presă.

Cumpărătorii au ocazia de a returna produsul în perioada 16 ianuarie – 14 aprilie 2020.

Contravaloarea plății va fi restituită integral, iar cei care nu mai au bonul fiscal pot răsufla liniștiți, întrucât compania a anunțat că nu va fi necesară prezentarea bonului pentru a atesta achiziția.

Bateria aspiratorului se poate supraîncărca și poate exploda

„Motivul rechemării produsului este că a fost detectată o defecţiune a sistemului de încărcare a bateriei, care poate determina supraîncărcarea acesteia şi explozia ei. Carrefour România nu a primit nicio sesizare din partea clienţilor săi.

Cu toate acestea, pentru a evita posibilele situaţii neplăcute, Carrefour ia toate măsurile de siguranţă necesare. Astfel, au fost retrase de la comercializare 873 de bucăţi, pentru restul de 1,267 comercializate fiind demarată procedura de rechemare.

Un formular de rechemare a fost afişat în toate magazinele Carrefour România în zonele de recepţie clienţi, la raft, în zona de comercializare a produsului şi la punctul de informare EPCS (Electronice Photo Cinema Sound), precum şi online, pe carrefour.ro”, precizează compania.

Astfel de probleme au fost semnalate de către consumatori din alte țări și nu din România, însă compania a luat această decizie pentru a fi sigură că nu vor exista astfel de incidente în țara noastră.

Grupul Carrefour nu precizează câte astfel de aspiratoare au fost vândute în România.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×