Asistentă medicală din Spania, mesaj disperat după ce a văzut cu ochii ei nenorocirile provocate de coronavirus. „Nu sunt paturi, nu sunt aparate, nu este personal, staţi în case”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
23/03/2020, 13:11
Asistentă medicală din Spania, mesaj disperat după ce a văzut cu ochii ei nenorocirile provocate de coronavirus. „Nu sunt paturi, nu sunt aparate, nu este personal, staţi în case”
Asistentă medicală din Spania, mesaj disperat despre coronavirus. Sursa foto: Twitter.com

Au început să apară imagini dramatice şi din Spania, după ce epidemia de coronavirus a început să cauzeze moartea a sute de oameni pe zi. Astfel, o asistentă medicală din sistemul medical din Spania a lansat un mesaj disperat către omenire.

Asistentă medicală din Spania, mesaj disperat după ce a văzut cu ochii ei nenorocirile provocate de coronavirus

Spania trăieşte un adevărat coşmar cauzat de epidemia de coronavirus. Sunt înregistraţi sute de morţi în fiecare zi, sălile de terapie intensivă au devenit neâncăpătoare, iar cadrele medicale, suprasolicitate şi speriate fac declaraţii cutremurătoare.

Astfel, o asistentă din sistemul de sănătate din Spania a făcut un apel disperat către cetăţenii Spaniei şi nu numai. Femeia, care a văzut cu ochii ei nenorocirile provocate de coronavirus, sfătuieşte oamenii să stea în case. Să nu contribuie la răspândirea infecţiei.

Asistenta sfătuiește oamenii să stea în case

Rămâi acasă. Te rog să nu ieși afară! Nu profitați de faptul că aveți câine și trebuie să-l scoateți la plimbare la doi kilometri de casă! Scoateți-l la ușă să-și facă nevoile!

Nu profitați de faptul că puteți ieși la cumpărături și nu vă faceți cale pentru a ajunge acolo în fiecare zi sau de mai multe ori pe zi. Este foarte greu ce va veni! În spital nu sunt paturi, nu sunt aparate, nu este personal, nu mai există echipamente de protecție.

După zece ore, ies așa: cu fața asta și cu lacrimi. Așa că vă rog stați acasă. Voi, care puteți s-o faceți, stați acasă!„, a spus femeia, asistentă medicală la un spital din Spania.

Pe de altă parte, în România s-a înregistrat, luni, cel de-al patrulea deces cauzat de epidemia de coronavirus. Cel de-al patrulea pacient decedat este o femeie în vârstă de 72 de ani. Aceasta fusese internată la spitalul Judeţean Suceava în data de 21 martie.

Femeia era cunoscută şi cu alte afecţiuni, avea diabet, precum şi alte boli cardiovasculare. Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, victima nu avea istoric de călătorie și nici nu se cunoaşte să fi intrat în contact cu o persoană confirmată pozitiv cu coronavirus.

Alte trei decese au fost confirmate duminică în România. Toţi pacienţii care au decedat din cauza coronavirusului sufereau și de alte boli grave.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×