Al patrulea deces de coronavirus din România. Femeia de 72 de ani de la Suceava nu avea istoric de călătorie

Traian Terzian   
în Stiri de ultima ora
23/03/2020, 12:37
Al patrulea deces de coronavirus din România. Femeia de 72 de ani de la Suceava nu avea istoric de călătorie
România a înregistrat luni al patrulea deces din cauza coronavirusului. Este vorba de o femeie de 72 de ani care era internată la Spitalul Județean din Suceava

România a înregistrat luni al patrulea deces din cauza coronavirusului. Este vorba de o femeie de 72 de ani care era internată la Spitalul Județean din Suceava.

Al patrulea deces de coronavirus din România

Pacienta, declarată oficial ala patrulea deces de coronavirus din România, a fost internata pe 21 martie 2020 în Spitalul Județean Suceava și avea afecțiuni asociate cronice (diabet, boli cardiovasculare).

Conform Grupului de Comunicare Strategică, femeia nu avea istoric de călătorie și nici nu se știa să fi venit în contact cu o persoană confirmată pozitiv.

Alte trei decese au fost confirmate duminică. Toate cele trei persoane care au murit sufereau și de alte boli grave.

România a înregistrat 64 de pacieni vindecați

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 de ani din județul Neamț. El avea condiții medicale preexistente, printre care și diabet. Bărbatul a murit la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași.

Un alt pacient în vârstă de 67 de ani care avea și cancer în fază terminală, a murit la spitalul de boli infecțioase din Craiova. Al treilea caz de COVID-19 care a murit este un pacient în vârstă de 74 de ani era internat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale Dr. Victor Babeş – București, transferat de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, având o boală cronică preexistentă pentru care se afla în programul de dializă.

Până duminică la ora 13, în România erau confirmate 433 de infecții cu coronavirus. 64 dintre pacienți au fost declarați vindecați și au fost externați.

Un jurnalist a făcut dezvăluiri uluitoare de la Spitalul Județean din Suceava, acolo unde medici și asistente confirmate cu coronavirus au fost chemați la muncă de directorul medical Mircea Alexandru Macovei.

Într-un comunicat de presă al instituției, 27 de cadre medicale din la Spitalul Județean Suceava sunt confirmate pozitiv la coronavirus. Este vorba de 18 medici și 9 asistenți medicali care sunt internați la secția de Boli Infecțioase.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×