Așchia nu sare departe de trunchi! Gest emoționant al prințesei Charlotte, în ziua în care a împlinit cinci anișori

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
02/05/2020, 11:26
Așchia nu sare departe de trunchi! Gest emoționant al prințesei Charlotte, în ziua în care a împlinit cinci anișori
Prințesa Charlotte le-a împărțit alimente persoanelor afectate de criza coronavirusului. Sursa foto: BBC

Fetița prințului William și a ducesei de Cambridge, Kate Middleton crește văzând cu ochii și duce mai departe tradiționalele acte de caritate ale părinților săi. În ziua în care a împlinit frumoasa vârstă de cinci anișori, prințesa Charlotte le-a împărțit alimente persoanelor puternic afectate de pandemia de coronavirus.

În fotografiile publicate în mediul online, micuța a fost surprinsă în timp ce bătea la ușa unui rezident, agățănd apoi o pungă cu paste proaspete.

De ziua ei, prințesa Charlotte le-a dus mâncare persoanelor afectate de pandemie

Înainte de a fi livrate familiilor cu probleme financiare din comitatul Norfolk, situat în regiunea de est a Angliei, acestea au fost gătite în casă chiar de familia ei.

De asemenea, micuța a livrat în condiții de maximă siguranță și alte pungi cu alimente la domiciliile persoanelor care se confruntă cu probleme financiare din cauza răspândirii bolii.

Cât despre instantaneele postate pe rețelele de socializare, au fost realizate chiar de mama sa, Kate Middleton, extrem de pasionată de fotografie. Pentru a reuși să sprijine cât mai multe persoane afectate de criza noului tip de coronavirus, tânăra prințesă a avut și două ajutoare de nădejde.

Este vorba despre frații săi,  prinții GeorgeAstfe și Louis, care au livrat alimentele în apropiere de casa familiei din Anmer Hall.

Cum a fost sărbătorită prințesa Charlotte în izolare

Chiar dacă este nevoită să-și petreacă ziua de naștere în izolare alături de părinți, asta nu înseamnă că prințesa Charlotte duce lipsă de activitate. Kate Middleton și Prințul William au planificat inclusiv o petrecere regală care se va desfășura prin intermediul aplicației Zoom.

Bunica ei se va alătura apelului familiei în ziua cea mare. În ceea ce oprivește pe micuţa prinţesă Charlotte, partea importantă este că întreaga ei familie îi va spune : „La mulți ani”, a explicat o sursă din cadrul casei regale, precizând că nu vor lipsi din peisaj tradiționalele jocuri și, bineînțeles, tortul pregătit special pentru sărbătorită.

Prinţesa Charlotte, strănepoata reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, este a patra în ordinea succesiunii la tron, după bunicul său, prinţul Charles, tatăl, prinţul William, şi fratele ei mai mare, prinţul George.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×