Aşa se menţine Delia în formă. Jurata de la iUmor a făcut publice exerciţiile care o ajută să aibă un trup de invidiat

Flaviu Popa   
în Stiri mondene
21/03/2020, 15:22
Aşa se menţine Delia în formă. Jurata de la iUmor a făcut publice exerciţiile care o ajută să aibă un trup de invidiat
Delia se menține în formă

Delia și-a obișnuit fanii cu postări excentrice pe Instagram. Este și cazul ultimului videoclip încărcat de vedetă, care a strâns nu mai puțin de 276.229 de vizualizări.

Așa se menține Delia în formă

Delia este apreciată pentru fizicul ei, însă forma de invidiat a vedei nu vine fără sacrificii. Cântăreața și jurata de la iUmor s-a filmat în timpul unui antrenament dur, în care combină mișcările de tip twerk cu săritul corzii.

Pe fundal, o melodie cu un mesaj subliminal pentru „dușmani”: „I’m a bitch and a boss, I’ma shine like gloss”. Zeci de fani au apreciat postarea și i-au lăsat mesaje. Aparent, oamenii sunt impresionați de forma fizică de invidiat a Deliei, în special de „portbagaj”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#homeworkout 😉

O postare distribuită de Delia (@delia) pe

„Sportu sanatos face c*** frumos”, „Draga meaaa, ești minunată”, „Forță 😎 Arati super bine”, „De unde să ne inspirăm şi noi de exerciții bune, Delia?”, „Și eu vreau!!!!!”, sunt doar câteva dintre mesaje.

Nu toți fanii o aplaudă

Nu toți fanii se dau în vânt după modul în care Delia își prezintă marfa. Stilul bombastic prin care Delia se promovează au iscat certuri în trecut pe pagina de Instagram a vedetei.

Un fan a acuzat-o pe Delia că încearcă să o copieze pe Miley Cyrus și a rugat-o să se comporte normal: „„Iartă-mă dacă greşesc, dar cred că mi-ar plăcea să fii mai mult Delia Matache şi mai puțin Miley Cyrus . Delia Matache e un artist care scrie, compune, cântă la instrumente muzicale, are o voce care vibrează fix pe corzile inimilor noastre şi mai e şi o femeie al naibii de frumoasă . Miley e un artist / femeie-copil anorexic, ambalat în atât de mult staniol comercial, încât habar nu avem dacă mai respiră sau nu”.

În replică, Delia a susținut că ea este sinceră și toate videoclipurile și nu are nimic de ascuns: „Sunt tot Delia.. și când sunt în blugi…și când compun ceva la pian…și când mănânc o ciorbă de lobodă. Hai să ne calmăm și să ne focusăm pe lucruri cu adevărat importante”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×