Armata Română, printre angajatorii de TOP! Ce salarii şi ce beneficii în bani au angajaţii

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
07/01/2019, 21:52
Armata Română, printre angajatorii de TOP! Ce salarii şi ce beneficii în bani au angajaţii GALERIE FOTO
Armata Română a intrat în topul celor mi buni angajatori în 2018

Armata Română a intrat în topul celor mai buni angajatori în 2018. Salariile şi beneficiile mari au mulţumit angajaţii, care au mai mulţi bani ca în anii trecuţi. Într-un studiu făcut de o platformă de recrutare online, Ministerul Apărării Naţionale este pe locul 8 în top. La sondaj au participat 100.000 de oameni.

Stabilitatea locului de muncă, salariile şi vârsta de pensionare sunt atuurile pentru cei care lucrează în Armata Română. Sondajul făcut de cei de la BESTJOBS au arătat că Ministerul Apărării Naţionale îşi motivează mai bine ca în alţi ani oamenii. Salariile şi beficiile în bani au făcut ca mulţi români să vrea un post în cadrul armatei. În sodajul respectiv MApN este pe locul 8, înaintea unor companii private cu pretenţii.

Armata Română, printre angajatorii de TOP! Salariile încep de la 3.800 de lei până la 16.000 de lei lunar

Studiul făcut de BESTJOBS arată că  Ministerul Apărării Naţionale este unul dintre angajatorii de top. „Am lucrat într-un alt sistem, gen privat, şi lucrurile nu erau aşa cum par. Sunt mulţi oameni de la noi din România care pleacă din ţară, dar să ştiţi că în Armata României chiar e un loc bun de muncă şi sincer să fiu sunt şi salariile destul de bune. De exemplu, un soldat gradat profesionist poate să câştige 3.800 de lei, un maistru militar are spre 7.000, iar un ofiţer cu funcţii de comandă peste 16.000 de lei lunar”, a spus unul dintre particpanţii la sondaj. De asemenea, angajaţii MApN au şi tarife speciale în concedii şi nu în ultimul rând, pot ieşi la pensie la 55 de ani.

MApN a ieşit pe locul 8 în topul celor mai buni 10 angajatori din România

 

Cei care au participat la exerciţiul de sinceritate au fost întrebaţi despre cât de mulţumiţi sunt de locul de muncă, dacă recomandă unui apropiat să se angajeze acolo şi dacă intenţionează să-şi schimbe serviciul în următoarele 6 luni. Iar în clasamentul ce a rezultat MApN a ieşit pe locul 8 în topul celor mai buni 10 angajatori din România.”Cine vrea să vină în armată, să o facă, pentru că va avea multe beneficii: va avea parte de un loc de muncă stabil, un salariu, poate o chirie, concedii. Concediile sunt bine plătite, avem 30 de zile pe an.”, a spus Sara Ludușan, elevă de 20 de ani.  ”Salariul este motivant şi totodată va şi creşte odată cu avansarea în carieră. Noi, cât şi familiile noastre, beneficiem de servicii medicale gratuite în toate spitalele medicale din ţară.”, spune şi Oana, o femeie de 25 de ani, soldat de carieră.

Cei mai buni angajatori în 2018

  • 1.Vodafone România
  • 2.OMV Petrom
  • 3.Banca Transilvania
  • 4.Auchan
  • 5.eMAG
  • 6.Arvato Services
  • 7.ING Bank
  • 8.MAPN
  • 9.Altex
  • 10.INCAS
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×