Imagini terifiante cu camioanele morţii care transportă cadavre ale victimelor coronavirusului! VIDEO

Marian Popovici   
în Stiri de ultima ora
19/03/2020, 18:42
Imagini terifiante cu camioanele morţii care transportă cadavre ale victimelor coronavirusului! VIDEO
Armata italiană evacuează cu camioanele oamenii uciși de coronavirus: "Dacă sucombă doctorii, ar fi cu adevărat o catastrofă"

Italia şi-a mobilizat armata pentru a putea evacua oamenii ucişi de coronavirus în Bergamo, oraşul cel mai lovit de pandemia de COVID-19. Serviciile funerare sunt depăşite de situaţie, conform news.ro

Armata italiană evacuează cu camioanele oamenii uciși de coronavirus

Imaginile filmate de locuitorii oraşului lombard şi difuzate pe site-ul ziarului local Eco di Bergamo surprind un convoi de vehicule militare circulând noaptea, pe străzile oraşului pentru a prelua sicriele.

VEZI VIDEO: 

Un purtător de cuvânt al armatei a confirmat că 15 camioane şi 50 de militari au fost mobilizaţi în vederea transferării acestor corpuri către provincii vecine. Autorităţile locale din Bergamo au lansat anterior un apel la ajutor la vederea incinerării corpurilor victimelor.

Bergamo a ajuns la 1640 de decese

Italia a anunţat miecuri cea mai mare creştere zilnică a numărului morţilor din cauza COVID-19 – 475 de morţi într-o zi, dintr-un total de aproape de 3000 de la apariţia pandemiei în Italia, la finalul lunii februarie.

Bergamo este cea mai afectată regiune din Italia de coronavirus. Conform ultimelor rapoarte, până miercuri s-au înregistrat 1640 de decese. Majoritatea celor decedați sunt bătrâni cu o vârstă mai mare de 75 de ani.

Italia a impus izolarea populaţiei ţării, iar în contextul în care bilanţul continuă să crească. Premierul Giuseppe Conte au anunţat că restricţiile privitoare la izolare continuă să fie prelungite. Sistemul de sănătate italian a ajuns la nivelul maxim şi imaginile cu convoiul militar arată cât de rea este situaţia.

„Dacă sucombă doctorii, ar fi cu adevărat o catastrofă”

În Bergamo, cimitirile au fost închise astfel încât oamenii să nu fie tentați să plece din izolare și să viziteze mormintele celor dragi. Măsurile riguroase au făcut ca înmormântările să fie făcute deseori fără ca nicio rudă prezentă.

Attilio Fontana, guvernatorul Lombardiei a anunţat că personalul medical este la capătul puterilor: ”Sunt îngrijorat de posibilitatea ca ei să poată sucomba fizic şi psihologic, pentru că, dacă sucombă ei, ar fi cu adevărat o catastrofă”, a declarat la Radio Capital Attilio Fontana.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×