Ar putea fi cel mai mare asasin al tuturor timpurilor: Americanul Samuel Little a recunoscut 93 de crime

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
09/10/2019, 08:48
Ar putea fi cel mai mare asasin al tuturor timpurilor: Americanul Samuel Little a recunoscut 93 de crime
Samuel Little a recunoscut 93 de crime. Sursa foto: FBI

Samuel Little ar putea fi desemnat drept cel mai mare asasin liber al tuturor timpurilor. Bărbatul în vârstă de 79 de ani a mărturisit nici mai mult, nici mai puțin decât 93 de crime. Pe cele 93 de victime le-a ucis timp de 35 de ani, între 1970 și 2005, conform unui document făcut public de Biroul Federal de Investigații.

Cel mai mare asasin din toate timpurile: 93 de crime recunoscute din care 50 dovedite

Bărbatul fusese condamnat în anul 2014 la închisoare pe viață. Chiar dacă acesta a recunoscut aproape 100 de crime, doar 50 dintre ele au putut dovedi în instanță. Anchetatorii fac un apel și astăzi la americanii care pot oferi indicii despre unde ar putea fi găsite probe pentru oricare din celelalte 43 de presupuse crime ale acestuia.

Pe site-ul FBI există și câteva descrieri ale crimelor comise de acesta. Și-a început activitatea de asasin în serie puțin după 1970. Acesta a întâlnit prima victimă în anul 1971, în Miami. Era un travestit, adică un bărbat îmbrăcat în femeie. Bărbatul de altă orientare sexuală a reușit să îl păcălească pe Samuel până când acesta a aflat că nu este femeie. Aceasta a fost prima dintre cele 93 de crime despre care se pot scrie cărți sau ecranizări căci, iată, încă o dată se dovedește că viața bate filmul.

cel mai mare asasin
Cel mai mare asasin al tuturor timpurilor ar putea fi desemnat Samuel Little. Evoluția fizică a criminalului de-a lungul anilor, într-o cronogramă realizată de FBI

S. Little a spus că pe mai toate victimele sale (în special femei) le-a ucis prin strangulare

Samuel le-a mărturisit anchetatorilor că majoritatea din victimele sale au murit prin strangulare. Samuel a omorât persoane din diferite state americane, de la Florida până la Kentucky sau Texas, căci acestuia îi plăcea să călătorească destul de des. „Vreme de mulți ani, Samuel Little a crezut că nu va fi prins pentru că a considerat că nimeni nu ține cont de victimele sale”, a declarat analistul FBI Christie Palazzolo.

„Deși criminalul este deja în închisoare, FBI consideră că este important să solicite dreptate pentru fiecare victimă, pentru a închide fiecare caz posibil”, mai transmit cei de la FBI.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×