Apex Legends, jocul care a reinventat modul Battle Royale. Marți a depășit 600.000 de vizualizări pe Twitch. Video

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
13/02/2019, 17:31
Apex Legends, jocul care a reinventat modul Battle Royale. Marți a depășit 600.000 de vizualizări pe Twitch. Video GALERIE FOTO
Apex Legends este jocul care a reinventat modul Battle Royale

Apex Legends, jocul care a reinventat modul Battle Royale, a fost jucat de 25 milioane de persoane de la lansare și până în prezent, reușind să întreacă orice așteptări. Marți, Apex Legends a depășit 600.000 de vizualizări pe Twitch, iar cei de la Electronic Arts se așteaptă ca jocul să contribuie cu peste 100 de milioane de dolari la veniturile companiei în următorul an fiscal.

Apex Legends este gratuit pentru download și oferă o experiență similară cu cea a Fortnite: Battle Royale, de la Epic Games. „Speram să vă placă la fel de mult ca și nouă, însă nu visam să ne așteptăm la un astfel de sprijin”, a declarat Vince Zampella, director al diviziei EA Respawn Entertainment, după ce Apex Legends a fost jucat de peste 25 milioane de la lansare, iar marți a depășit 600.000 de vizualizări pe Twitch.

Apex Legends, jocul care a reinventat modul Battle Royale

Apex Legends a fost lansat în urmă cu doar o săptămână și este jocul care a reinventat modul Battle Royale. Chiar dacă recenziile oficiale sunt încă puține, jocul a primit reacții pozitive din partea gamerilor care l-au încercat și se pare că va depăși repede succesul Fortnite. După ce multe companii au încercat să creeze un produs care să concureze cu Fortnite, printre care Activision cu Call of Duty: Black Ops 4 și Battlefield 5, se pare că în cele din urmă Apex Legend este jocul care va fi în trend în perioada următoare.

Apex Legends
Apex Legends

Apex Legends a depășit, marți, 600.000 de vizualizări pe Twitch

„Jocul are un început fenomenal”, este reacția analistului Wedbush Securities, Michael Pachter, după ce Apex Legends a depășit, marți, 600.000 de vizualizări pe Twitch. Reprezentanții companiei se așteaptă ca jocul să le aducă în conturi un profit de peste 100 de milioane de dolari în următorul an fiscal. Mai mult decât atât, în week-end-ul trecut, peste 2 milioane de gameri au fost conectați simultan la serverele jocului.

Apex Legends se va bucura de câteva îmbunătățiri de Valentines Day, iar în martie se va da startul în primul sezon și va fi introdus și primul Battle Pass contra cost, însă cea mai mare parte a jocului va rămâne gratuită. Acțiunea jocului se petrece în același Univers ca și în Titanfall. Apex Legends poate fi instalat pe Microsoft Windows, Playstation 4 și Xbox One.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×