Apar necazuri în viața unei zodii. Horoscopul lui Mihai Voropchievici până la finalul anului

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
18/07/2019, 19:22
Apar necazuri în viața unei zodii. Horoscopul lui Mihai Voropchievici până la finalul anului GALERIE FOTO
Horoscopul lui Mihai Voropchievici până la finalul anului

FANATIK vă prezintă horoscopul lui Mihai Voropchievici până la finalul anului! Multe dintre zodii se pun pe picioare și încep să facă economii, dar își găsesc și parteneri de viață. Nu va fi însă cazul Taurului, care înregistrează eșec după eșec, pe plan sentimental.

Așa arată horoscopul lui Mihai Voropchievici până la finalul anului pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Nativii Berbec au o perioadă mai proastă, care s-ar putea prelungi însă până la finalul anului. Este o perioadă mai puțin inspirată. Au parte de mult stres la locul de muncă, iar acest lucru se vede în starea de sănătate, care este una șubredă. Trebuie să fiți mai atent la semnalele pe care vi le trimite corpul!

Taur

La Taur trebuie să vorbim despre dragoste. Dacă dragoste este, Taurul va avea de toate. Odată ce situația amoroasă se îmbogățește, se poate gândi și la celelalte aspecte din viața sa, precum carieră și bani. Toate încep să prindă viața după ce Taurul se îndrăgostește. Pentru mulți nativi Taur, situația nu va fi însă una roz, deoarece înregistrează eșec după eșec pe plan sentimental.

Horoscopul lui Mihai Voropchievici până la finalul anului
Horoscopul lui Mihai Voropchievici până la finalul anului

Gemeni

Gemenii trăiesc o perioadă mai agitată. Agitația vine și de la locul de muncă, dar și de acasă. Va găsi însă rezolvări pentru toate, iar planul de afaceri la care se gândește de ceva timp ar putea da roade, dacă va fi pus în aplicare. Relația cu partenerul de viață este intensă, dar discuțiile sunt mai mereu aprinse.

Rac

Nativii Rac se vr umple de succes, până la finele anului 2019! Vor fi ajutați pe toate planuri pentru a avea reușite după reușite. Este posibil să primească o mărire de salariu care să-i permită cumpărarea unei locuințe. Are noroc și în dragoste! Este zodia cea mai fericită în 2019.

Leu

Poți schimba domiciliul, jobul, țara pentru alt partener. Este an bun. Dragostea poate apărea chiar și la locul de muncă. Crești valoric, îți ceri drepturile. Tot ce construiești acum va fi cu bătaie lungă până la 30 de ani. Pe latură de sănătate, te poți trezi cu angoase, dureri de oase.

Fecioară

Nativii din Fecioară au o sănătate de fier și le merge bine și pe alte planuri. În dragoste, au șanse reale să-și întâlnească sufletul pereche. Pe plan financiar, le va merge din plin. Se pot asocia cu un prieten pentru a derula o afacere foarte profitabilă.

Balanță

Char dacă se gândesc cum să facă mai mulți, banii nu prea contează pentru balanțe. Totul este să se simtă bine și pentru asta dau și ultimul ban din buzunar. Nu va fi cazul, momentan, pentru că Balanțele vor sta bine pe plan financiar până la finele anului. Dragostea este important și vor avea parte din belșug de ea.

Scorpion

Lucrurile încep să devină mai roz pentru nativii Scorpion. Vor ănregistra un ușor rogres financiar, până la sfârșitul anului, dar veți fi și mai bun la suflet. Stima de sine va crește, așa vin și beneficiile. Relația cu partenerul de viață lasă de dorit.

Săgetător

Cariera și prieteniile sunt importante pentru nativii Săgetător. Apar surse financiare pe care le poți folosi doar dacă îți pui intuiția la lucru. Elimină instabilitatea pe care poți să o ai cu cei dragi. Sănătatea va fi cu perioade de fluctuație. Sexualitatea, la cote înalte. Evitați aventurile nebenefice.

Capricorn

Nativul Capricorn vrea să fie mai popular, să iasă în evidență și va munci pentru acest lucru. Sănătatea este mulțumitoare. Trebuie să evite cearta cu partenerii de muncă și de acasă. Cariera prinde aripi. Călătorești mult, însă în interes de serviciu.

Vărsător

Vărsătorul caută echilibrul și îl va găsi. Vrea să muncească, să facă bani, dar vrea să stea și cu familia. Va avea parte de câștiguri însemnate, care pot veni de la locul de muncă sau dintr-un parteneriat cu o persoană apropiată, cu care pune bazele unei mici afaceri.

Pești

Nativii Pești scapă de datorii ș chiar încep să strângă bani. Nu vor face însă rabat de șa standardul înalt de trai cu care s-au obișnuit. Vor însă mai mult și chiar vor obține. Până la finele anului vor da drumul unei afaceri micuțe, dar destul de profitabile.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×