Anunțul trist făcut de Cătălin Botezatu. Creatorul de modă, puternic afectat de criză

Dan Suta   
în Stiri mondene
02/05/2020, 21:57
Anunțul trist făcut de Cătălin Botezatu. Creatorul de modă, puternic afectat de criză
Cătălin Botezatu are probleme financiare din cauza crizei coronavirusului. Sursa foto: Instagram

Cătălin Botezatu este lovit din plin de criza coronavirusului. Mai multe afaceri din țară sunt la pământ, iar printre cei afectați de închiderea magazinelor se numără marii retaileri de produse vestimentare și designerii, cum este cazul lui Botezatu.

Cătălin Botezatu rccunoaște că este în colaps din punct de vedere financiar

Creatorul de haine pentru femei și bărbați, cunoscut în special pentru rochiile de damă și lenjeria intimă pe care le produce, are mai multe magazine în țară care acum sunt pe minus.

Pierderile înregistrate de juratul emisiunii „Bravo, ai stil Celebrities” de la Kanal D sunt uriașe, fapt pentru care Bote a hotărât să închidă toate magazinele cel puțin până când autoritățile vor confirma cu adevărat relaxarea pentru ca întreprinderile să poată fi redeschise.

„Am stat numai la telefoane, am lucrat de acasă. Îmi fac planuri de viitor, am încercat să reprogramez tot ce a fost anulat, să dau restartul afacerilor mele”, a mărturisit Bote.

„Fabrica mea vinde tot felul de lucruri la prețuri mult sub piață”

„S-au închis multe magazine și asta aduce un minus activității mele și o gaură imensă din punct de vedere financiar. Oamenii au rămas acasă și trebuie să am grijă. Noi nu i-am dat afară”, a mai susținut creatorul de haine, potrivit spynews.ro.

„Fabrica mea vinde online tot felul de lucruri la prețuri mult sub piată, tocmai pentru a atrage ochiul cumpărătorului și pentru a supraviețui”, a continuat acesta.

În prezent, așa cum a spus, perspectivele sunt destul de sumbre pentru designer, fapt pentru care decizia de a închide de tot magazinele nu este una foarte hazardată.

Afaceristul are în continuare suficiente surse de venit, printre care contractul semnat cu Kanal D, acolo unde este jurat în concursul de modă. Botezatu mai are și o rubrică săptămânală la Teo Show, alături de Raluca Bădulescu, de unde mai primește niște bani în plus.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×