Anunțul făcut de reprezentanții Therme București, în urmă cu puțin timp. Ce se schimbă

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
23/01/2019, 12:56
Anunțul făcut de reprezentanții Therme București, în urmă cu puțin timp. Ce se schimbă
Therme București, anunț de la reprezentanți pentru schimbările din ziua de 24 ianuarie!

Reprezentanții Therme București au anunțat astăzi, pe site-ul oficial, că în cursul zilei de 24 ianuarie, programul va suferi unele schimbări. De asemenea, traseul autobuzului pus la dispoziție de Therme va fi unul special, mulat pe noua informare adusă pentru cei care doresc să vină să se relaxeze.

Recent, cei de la Therme București au anunțat deschiderea din spațiul acestora a restaurantului Humboldt. Aceștia au găzduit ăpe 22 ianuarie, noul desigh și o varietate impresionantă de preparate pentru clienți. Conceptul folosit este fusion și se găsește în zona The Palm. „Descoperă în noul restaurant Humboldt, din zona The Palm, cele cinci zone distincte de inspirație culinară ????? care oferă peste 70 de preparate în fiecare zi.”

Reprezentanții Therme București, anunț pentru schimbarea programului pentru 24 ianuarie

Therme București a anunțat noile modificări pentru ziua de 24 ianuarie. Cei care doresc să se relaxeze la piscină în ziua în cauză au în vedere că noul program va începe de la 08:00.

Program autobuz Therme București
Program autobuz Therme București

„Dragi clienți, vă informăm că maine, 24 ianuarie ??, programul Therme Bucuresti va începe ora 8:00 pentru și mai multă relaxare ??, iar autobuzul Therme ? va avea un traseu special”, potrivit mesajului reprezentanților Therme București.

Noul restaurant de la Therme București
Noul restaurant de la Therme București

Therme, scandal fără precedent!

Doi tineri au fost filmați în timp ce făceau amor, chiar la vestiarele cunoscutei piscine. Cei doi se pare că s-au înfierbântat atât de tare încât n-au mai putut aștepta până într-un loc mai intim. De asemenea, de neuitat este și scandalul în care conducerea este acuzată că a filmat clienții la vestiare. „Camerele de supraveghere sunt amplasate chiar deasupra vestiarelor. Nu vorbim de zona de intrare şi de ieşire din vestiar, ci chiar deasupra cabinelor de schimb. În momentul în care vorbim de minori care se dezbracă în aceste vestiare, prin simplul fapt că aceste camere sunt acolo, indiferent că funcţionează sau nu, este o problemă.

Rolul camerelor de luat vederi este legat de siguranţa persoanelor şi securitatea bunurilor. Prezenţa acestor camere video este prevăzută, atât în Regulamentul de ordine interioară al centrului, cât şi afişată fizic la accesul în centrul Therme. Camerele video sunt amplasate pe culoarele de acces, în spaţiile comune şi în zonele de tranzit, excluse fiind interiorul cabinelor de schimb, duşuri şi toalete”, a spus Șerban Constantin, client, pentru Adevărul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×