30 de imagini hot de la Therme București. Cum s-au fotografiat aceste domnișoare

Ana Chivu   
în Stiri mondene
27/11/2018, 20:50
30 de imagini hot de la Therme București. Cum s-au fotografiat aceste domnișoare GALERIE FOTO
Iată 30 de imagini hot de la Therme București!

Therme, cel mai mare spa din Europa, a surprins multe cadre de senzație pentru tineri și nu numai, Majoritatea vin și pentru a-și face poze în locația superbă, care are o temă exotică. Încă de la primele ore de la inaugurare, a adus uimirea pe chipul celor veniți să se relaxeze. Iată imaginile hot de la Therme!

Nu-i de mirare! Apa termală în care se pozează clienții este extrasă de la o adâncime de peste .100 de metri, iar spațiile verzi formează ce mai mare grădină botanică din țară, având peste 800.000 de plante. Din momentul deschiderii, Therme a adus clienți numeroși datorită perisajelor cuprinse, unice în România.

30 de imagini hot surprinse la Therme București!

Conceptul Therme și-a câștigat pe drept clienții veniți din toate părțile țării, numai pentru imaginile superbe. Desigur că aduce pentru aceștia în prim plan și metode pentru menținerea sănătății, care sunt recomandate de mediciTemperatura i compoziția aflată în apa termală ajută la relaxarea completă a corpului, toate acestea la un preț destul de accesibil.

„Suntem onorați și mândri să deschidem acest complex în București, pentru care am angrenat toată experiența unui lider în domeniu, precum și talentul și imaginația unei echipe extraordinare de specialiști din peste 20 de tari, sub leadership românesc. Așteptăm publicul bucureștean să descopere aici zeci de premiere și exclusivități care sperăm să îi relaxeze și să îi bucure”, a declarat Hubert Spegel, CEO A-HEAT GROUP AG.

Tratamente la Therme București

  • The Palm-Kinetoterapia în apă este una dintre cele mai sigure și eficiente metode de a face mișacare
  • Elysium-Ritual cu uleiuri esențiale de Patchuli. Basil, Oregano, Tokyo Mint, taranise și Ginger.
  • The Palm- Uleiuri esențiale de Miere, Ginger, Cinnamon, Cacao, Clove.
  • Galaxy-Peeling cu zahăr sau sare cu arome fructate și dulci și mască de argilă cu uleiuri esențiale, etc.

Scandal Therme: „Camerele de supraveghere sunt amplasate…”

Scandalul recent de la Therme a adus multe sperienturi în rândul clientelei formate de-a lungul timpului. Se pare că a fost o ipoteză care spune că toate camerele de vedere sunt puse în zone în care nu ar trebui. „Camerele de supraveghere sunt amplasate chiar deasupra vestiarelor. Nu vorbim de zona de intrare şi de ieşire din vestiar, ci chiar deasupra cabinelor de schimb. În momentul în care vorbim de minori care se dezbracă în aceste vestiare, prin simplul fapt că aceste camere sunt acolo, indiferent că funcţionează sau nu, este o problemă.

Rolul camerelor de luat vederi este legat de siguranţa persoanelor şi securitatea bunurilor. Prezenţa acestor camere video este prevăzută, atât în Regulamentul de ordine interioară al centrului, cât şi afişată fizic la accesul în centrul Therme. Camerele video sunt amplasate pe culoarele de acces, în spaţiile comune şi în zonele de tranzit, excluse fiind interiorul cabinelor de schimb, duşuri şi toalete”, aspus Șerban Constantin, un client, pentru Adevărul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×