Scandal uriaş la Therme. Conducerea este acuzată că filmează clienţii la vestiare, în timp ce se dezbracă

Mirela Apostol    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
13/11/2018, 16:15
Scandal uriaş la Therme. Conducerea este acuzată că filmează clienţii la vestiare, în timp ce se dezbracă GALERIE FOTO
Scandal uriaş la Complexul Therme Bucureşti

Un bărbat acuză conducerea Therme că ar filma clienţii la vestiare, în zona în care aceştia se dezbracă. În urma scandalului uriaş, acesta a solicitat despăgubiri în valoare de 100.000 de euro, pe motiv că i-a fost încălcată viaţa privată.

„Camerele de supraveghere sunt amplasate chiar deasupra vestiarelor. Nu vorbim de zona de intrare şi de ieşire din vestiar, ci chiar deasupra cabinelor de schimb. În momentul în care vorbim de minori care se dezbracă în aceste vestiare, prin simplul fapt că aceste camere sunt acolo, indiferent că funcţionează sau nu, este o problemă”, a spus clientul, pe numele său Şerban Constantin, pentru adevărul.ro.

Ce zice conducerea Therme după scandalul uriaş

Reprezentanţii Therme spun că rolul camerelor de luat vederi este de a asigura securitatea persoanelor şi a bunurilor acestora şi că nu se înregistrează în cabinele de schimb, toalete şi duşuri: „Rolul camerelor de luat vederi este legat de siguranţa persoanelor şi securitatea bunurilor. Prezenţa acestor camere video este prevăzută, atât în Regulamentul de ordine interioară al centrului, cât şi afişată fizic la accesul în centrul Therme. Camerele video sunt amplasate pe culoarele de acces, în spaţiile comune şi în zonele de tranzit, excluse fiind interiorul cabinelor de schimb, duşuri şi toalete”.

Vestiarele Therme şi camerele de filmat de deasupra acestora în funcţiune
Vestiarele Therme şi camerele de filmat de deasupra acestora

Acelaşi client mai solicită încă 50.000 de euro, pe lângă cei 100.000 care au legătură cu camerele amplasate în vestiare, pentru nerespectarea obligaţiilor legale pentru pază şi supraveghere internă! Mai exact, acesta spune că i-au fost furaţi papucii pentru că nu a fost asigurată securitatea, iar din această cauză a suferit o fractură la genunchi: „Vara trecută am suferit o fractură la genunchi în momentul în care mi-au fost furaţi papucii antiderapanţi lăsaţi la intrarea în bazinul central. În momentul în care m-am îndreptat spre recepţie să reclam furtul, aşa cum mi s-a sugerat, am alunecat pe podeaua udă şi mi-am rănit genunchiul drept”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×