Anunț oficial despre starea Andreei Bălan! Ce se întâmplă astăzi cu bebelușul

Dan Stancu   
în Stiri mondene
05/03/2019, 11:39
Anunț oficial despre starea Andreei Bălan! Ce se întâmplă astăzi cu bebelușul GALERIE FOTO
Anunț oficial despre starea Andreei Bălan! Ce se întâmplă astăzi cu bebelușul

Medicii de la clinica privată au venit, în această dimineață, cu vești bune despre starea de sănătate a Andrei Bălan, care a suferit, ieri, un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană. Există informații și despre cum se simte micuța Clara Maria, care a avut 3,2 kilograme la naștere.

Anunț oficial despre starea Andreei Bălan! Cum se simt vedeta și fetița ei

Medicii de la Sanador au anunțat că starea de sănătate a Andreei Bălan „s-a îmbunătățit semnificativ”. „Familia ei a putut să o viziteze. Andreea Bălan a fost transferată din secția ATI în salon de îngrijire post-natală, iar starea ei de sănătate este în continuare monitorizată de echipa medicală care o îngrijește”, au informat reprezentanții clinicii, într-un comunicat, potrivit spynews.ro​.

„Artista Andreea Bălan a trecut printr-o întervenție chirurgicală cezariană, în timpul căreia a suferit o complicație critică/majoră ce nu putea fi prevăzuta la consulțiile sau prin investigațiile anterioare, dar care a fost gestionată cu succes de echipa medicală. Ca și în cazul tuturor pacienților Sanador, spitalul nostru respectă dreptul lor la viața privată, astfel că niciun detaliu medical nu va fi oferit opiniei publice făra acordul familiei”, au adăugat cei de la Sanador.

Anunț oficial despre starea Andreei Bălan! Ce se întâmplă astăzi cu bebelușul
Andreea Bălan și fiica sa, Maya, primul său copil.

Tatăl bebelușului a dat mai multe amănunte

Soțul Andreei Bălan, George Burcea, a confirmat zvonul conform căruia vedeta a suferit un stop cardiac și a spus și cum se simte fetița lor.În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că, într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment, ea este stabilă, iar echipa medicală, care s-a comportat ireproşabil, este alături de noi. Fetiţa noastra, Clara Maria, este sănătoasă şi cântăreşte 3,2 kg”, a precizat George Burcea.

Adreea Bălan s-a arătat destul de speriată chiar și îaninte de operația de cezariană, caând declara că are mari emoții și că își dorește să fie sănătoasă. Medicii o țin în continuare sub observație și vor veni cu noi informații despre starea artistei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×