Anunț de ultimă oră despre alocații. Copiii și părinții vor primi mai mulți bani!

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
25/07/2019, 16:48
Anunț de ultimă oră despre alocații. Copiii și părinții vor primi mai mulți bani! GALERIE FOTO
Alocatii marite cu rata inflatiei. Sursa foto: hotnews.ro

După ce a reușit dublarea alocației pentru copii, deputatul liberal Robert Sighiartău vine cu o nouă propunere care ar putea mări în fiecare an venitul oferit de Guvern fiecărui copil din România! Deputatul a depus o inițiativă legislativă care stipulează ca alocațiile să fie indexate anual cu rata inflației.

Alocații mărite anual cu rata inflației

”Dragile și dragii mei,

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Am reușit împreună să obținem o victorie importantă – majorarea alocațiilor pentru copii, cu toată împotrivirea PSD-ALDE. Mergem mai departe. E momentul să protejăm alocațiile astfel mărite de valul de scumpiri declanșat de guvernarea PSD-ALDE.

De un an de zile, lună de lună, România este campioana scumpirilor în Uniunea Europeană din cauza politicilor inflaționiste ale PSD și ALDE. Alocația majorată a copiilor, aflată încă la un nivel modest, trebuie ferită, pe cât se poate, de aceste scumpiri. De aceea am depus în Parlament o propunere legislativă de indexare a alocației cu rata medie anuală a inflației.

Alocatii marite anual cu rata inflatiei
Deputatul liberal Robert Sighiartău vrea ca alocatiile sa fie marite anual cu rata inflatiei

Propunerea vine de deputatul care a reușit dublarea alocațiilor

Nu e greu să ghiciți cine s-a opus acestui proiect. Guvernul Dăncilă și majoritatea parlamentară PSD-ALDE. Unul dintre argumentele guvernului PSD-ALDE este hilar: dar dacă rata inflației va fi negativă, se întreabă subordonații doamnei Dăncilă. Cu ei la putere, rata inflației nu va fi niciodată negativă și de aceea copiii trebuie protejați.

Voi relua bătălia în comisia de muncă a Camerei, imediat după vacanța parlamentară. Acolo a ajuns propunerea legislativă. Ne vom lupta in comisii și în plen. Fiecare parlamentar de la PSD și ALDE va răspunde în fața voastră și a copiilor. Am reușit să obținem un aviz pozitiv în Comisia pentru drepturile omului. Vom învinge, așa cum am învins la mărirea alocațiilor, pentru că nimic nu e mai important decât viitorul copiilor României”, scrie deputatul pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×