Anunţ de ultim moment al procurorilor după ce George Burcea a fost depistat drogat la volan

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
02/03/2020, 15:24
Anunţ de ultim moment al procurorilor după ce George Burcea a fost depistat drogat la volan
George Burcea a fost găsit drogat la volan. Sursa foto: Facebook

George Burcea a fost prins la volan sub influenţa unor substanţe interzise. Poliţişii l-au tras pe dreapta la un control de rutină şi l-au testat cu aparatul de detectat şoferii care s-au drogat. Tesul „Cocaine” a ieşit pozitiv. Ce spun procurorii din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Buftea vizavi de cazul George Burcea, vedeţi un pic mai jos.

George Burcea a fost găsit drogat la volan. Ce spune Judecătoria Buftea

George Burcea a fost prins la volan sub influenţa unor substanţe interzise. scrie spynews.ro. Poliţişii l-au tras pe dreapta la un control de rutină şi l-au testat cu aparatul de detectat şoferii care s-au drogat. Tesul „Cocaine” a ieşit pozitiv.

„În jurul orei 10.00, în timp ce rula cu autoturismul pe B-dul Eroilor din orașul Voluntari, pe sensul către municipiul București, numitul B.G.V. a fost oprit de un echipaj de poliție din cadrul IPJ Ilfov-Serviciul Rutier, împrejurare în care acesta a fost testat cu aparatul Drager Drug Test 5000, rezultatul testării indicând o valoare pozitivă a Cocaine, motiv pentru care conducătorul auto a fost condus către o unitate spitalicească în vederea recoltării probelor biologice de sânge”, au anunţat procurorii. Cercetările în cazul lui George Bircea vor fi continuate pentru a se vedea cu exactitate circumstanţele în care incidentul s-a produs.

George Burcea s-a despărţit de Andreea Bălan. Actorul a părăsit căminul conjugal

Andrea Bălan şi George Burcea s-a separat de câzeva zile, actorul fiin fotografiat în momentul când âşi cară lucrurile din casa în care a locuit cu cântăreaţa. De asemenea, George Burcea a fost fotografiat alături de o femeie, o zi întreagă, aceştia pertecând timp chiar şi în locuinţa femeii.

Prima care a pomenit de despărţire, dar cu subânţeles, a fost Andreea Bălan, într-o postare pe reţeaua de socializare. ”Bărbaților le plac femeile puternice. Da. Dar doar ca să le cucerească. Nu-și doresc să trăiască alături de ele. Se zbat să le cucerească, doar ca să-și demonstreze lor și celor din jur valoarea.

Uite, frate, ce femeie capabilă mi-am tras eu! Femeile puternice sunt o provocare pentru ei. Sunt un examen. Sunt o confirmare. Doar că, după ce își fac demonstrația de forță, abdică.

Fug. Pleacă. De ce? Pentru că femeile puternice sunt obositoare. Orice ar face ele și oricum ar face, când el se reflectă în ea, se vede mărunt, nerealizat, frustrat. Pe ea o vede ca pe o scorpie carieristă și autoritară”, scria cu ceva timp în urmă Andreea Bălan.

Actorului George Burcea nu-i plac bârfele

George Băla a răbufnit şi el pe reţeaua de socializare dar nu a lămurit situaţia la momentul respectiv. „Hellooo. Vă rog să vă potoliți cu mesajele astea. Când am făcut campania împotriva violenței domestice de ce nu ați dat jdemii de comentarii? Doar bârfă-i bună?

De asta ne aflam în punctul cel mai critic la nivel de educație, dezvoltare etc…. Învățați să apreciați alte lucruri mai bune pentru voi și pentru societate…nu rahaturi de presă și alte bazaconii.

Cei care nu vor să mai stea pe pagina mea…exista un buton de unfollow..apăsați pe el, vă rog. Cei care sunt interesați de ce fac eu pe partea profesională să rămână dacă vor, iar dacă nu vor, același buton vă sta la dispoziție. Multzamos”, îndemna la moralitate cu ceva timp în urmă George Burcea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×