Antonio Banderas, scandal în plină pandemie. Cum a fost surprins pe stradă și de ce a răbufnit

Dan Suta   
în Stiri mondene
02/05/2020, 19:43
Antonio Banderas, scandal în plină pandemie. Cum a fost surprins pe stradă și de ce a răbufnit
Antonio Banderas, deranjat că paparazzii nu poartă măști de protecție. Sursa foto: Instagram

Actorul Antonio Banderas a dat de bucluc după ce guvernul spaniol a anunțat relaxarea măsurilor de restricție. Celebrul star apreciat de o lume întreagă a ieșit la alergat, însă după experiența pe care a trăit-o sâmbătă, 2 mai, a spus că optează să nu mai iasă din casă curând.

Antonio Banderas, furios pe jurnaliști pentru că nu poartă măști

Începând de sâmbătă, 2 mai 2020, spaniolii pot ieși la plimbare și pot face sport în spațiile publice în anumite intervale orare.

Actorul din Malaga în vârstă de 59 de ani s-a bucurat la fel ca ceilalți spanioli și, după o perioadă de mai bine de o lună de carantină, a ieșit să se bucure de soarele strălucitor al Andaluciei.

Ziua părea una fericită, însă entuziasmul lui Banderas s-a fâsâit după ce a observat fotoreporterii urmărindu-l la fiecare pas alergat. Asta l-a enervat la culme, după cum a scris chiar el pe contul său de Twitter.

„Voi continua să rămân în izolare”

Artistul i-a acuzat pe paparazzii care îl pozau că nu au respectat distanța socială și, mai mult de atât, nu purtau nici măști.

Se pare că actorul nu a fost deranjat neapărat de faptul că este vânat, căci e obișnuit cu presa după el, ci de măsurile de protecție pe care jurnaliștii, în acest caz, nu le-au respectat.

„Prima mea zi de alergare după perioada de carantină. Prima întâlnire cu paparazzii fără mască punând camerele asupra mea. Voi continua să rămân în izolare”, a scris extrem de mâhnit Antonio Banderas.

Nu este singurul spaniol care s-a plâns de faptul că oamenii nu respectă întru totul regulile din această perioadă. Distanțarea socială este greu de aplicat, mai ales când ies mai multe persoane în parcuri ori la activități sportive.

Banderas a primit o serie de mesaje de susținere de la persoane care au aceeași părere ca el.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×