Antonio Banderas, întîlnire emoţionantă cu Papa Francisc

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
13/04/2016, 20:20
Antonio Banderas, întîlnire emoţionantă cu Papa Francisc GALERIE FOTO

Printre cei 30.000 de oameni, prezenţi în piaţa St Pietro, miercuri, la audienţa generală de la Vatican, s-a aflat şi starul de filme de la Hollywood, Antonio Banderas, care a fost salutat de Suveranul Pontif, cei doi având o scurtă discuţie.

Însoţit de iubita lui, Nicole Kimpel, actorul nu a trecut neobservat de papa Francisc, care l-a sfârşitul slujbei a mers special să dea mâna cu celebrul star şi să stea de vorbă cu el. Banderas a asistat la eveniment din zona destinată invitaţilor speciali. Starul de cinema purta un costum negru, cămaşă albă şi cravată, iar prietena lui era îmbrăcată tot sobru, cu jachetă neagră şi pantaloni pepit, alb cu negru.

După întâlnirea cu Suveranul Pontif, Antonio a postat pe Twitter: „o discuţie plăcută cu papa Francisc, înainte să începem filmările la Roma”.
Starul va juca rolul principal într-un film despre viaţa celebrului designer Gianni Versace, regizat de Bille August.

Papa Francis a anunţat miercuri că se va întâlni cu migranţii blocaţi pe insula grecească Lesbos sâmbătă 16 aprilie. Papa va călători în Lesbos timp de o zi, sâmbătă, împreună cu Bartolomeu, Patriarhul Constntinopolului şeful spiritual al creştinilor ortodocşi din lume, şi Ieronymos al II-lea, şeful Bisericii Ortodoxe a Greciei. Vizita lui îşi propune să demonstreze sprijinul pentru refugiaţi şi să atragă atenţia asupra crizei imigranţi din Europa.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×