Antonia, scandal uriaș cu fanii! „Mi se pare că e abuz verbal. De ce trebuie să suport așa ceva?”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
20/07/2019, 11:58
Antonia, scandal uriaș cu fanii! „Mi se pare că e abuz verbal. De ce trebuie să suport așa ceva?” GALERIE FOTO
Antonia este nemulţumită de atitudinea unor fani. Sursa foto - facebook

Antonia a intrat într-un scandal uriaș cu fanii! Artista nu a mai rezistat atacurilor din mediul online și a ripostat în aceeași maniera. Considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, Antonia a atras de-a lungul timpului și o serie de o oameni care nu o plac prea mult. Aceștia țin să-și exprime dezamăgirea într-un mod nu tocmai plăcut, ceea ce a stârnit furia artistei.

Antonia, scandal uriaș cu fanii!

“Vreau să ating puțin subiectul acesta despre “hate online” și despre cum, noi, oamenii cunoscuți trebuie să suportăm așa ceva. În primul rând eu nu am semnat niciun contract, n-am făcut pact cu nimeni, n-am fost forțată să suport cuvinte negative. Pentru că aud foarte des treaba asta spusă.

“Ești persoană publică, trebuie să îți asumi”, nu trebuie să îmi asum cuvinte rele, cuvinte vulgare la adresa mea, nu trebuie să suport cum mă jignește cineva, de unde până unde? A, că nu o să mă placă toată lumea, că mai primesc și păreri negative, asta da, normal că îmi asum… Tu poți să ai o opinie, fără să jignești pe cineva. Mi se pare că e abuz verbal. De ce trebuie să suport așa ceva?” , a scris artista pe o rețea de socializare.

Antonia, scandal uriaș cu fanii! Antonia
Antonia s-a contrat cu fanii pe o rețea de socializare. Sursa foto – facebook

Antonia, totul despre frumuseţe

După ce a acceptat să pozeze într-un pictorial sexxy, Antonia a recunoscut că de-a lungul timpului a simțit că frumusețea o mai și încurcă.  “Da. Zilnic. Uneori, nu doar publicul, dar și oamenii din industrie te desconsideră, pun pe primul plan frumusețea. E un compliment, te simți bine, dar, la un moment dat, vrei să le spun că nu ești doar așa, știi?

Ce am mai auzit de-a lungul timpului? Că Antonia e foarte frumoasă, dar cântă așa și-așa sau are succes că e frumoasă. Nu e nicio problemă, că nu mă consider o Whitney Houston sau ceva, dar nici nu m-am trezit peste noapte că vreau să fiu “famous” și atât, mie chiar îmi place ceea ce fac”, a mai spus Antonia

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×