Antonia, în topul celor mai frumoase din lume! Cum arată tânăra de pe primul loc. FOTO

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri mondene
23/06/2019, 14:27
Antonia, în topul celor mai frumoase din lume! Cum arată tânăra de pe primul loc. FOTO GALERIE FOTO
Antonia a fost inclusă în topul celor mai frumoase femei din lume. Sursa foto:Alist Magazine

Este una dintre cele mai de succes artiste ale noului val, hiturile sale regăsindu-se în playlist-urile tuturor posturilor de radio românești și nu numai, în timp ce videoclipurile sale înregistrează milioane de vizualizări pe Youtube. Mai mult decât atât, Antonia are parte de un nou motiv de bucurie, grație frumuseții sale.

Antonia se numără printre cele mai frumoase femei din lume

Formele sale apetisante au propulsat-o pe îndrăgita artistă, în vârstă de 30 de ani, în primele zece cele mai frumoase femei ale lumii, surclasând în acest top vedete internaționale, printre care se numără inclusiv actrițe care fac furori în Cetatea Filmului de la Hollywood, precum Keira Knightley. În top se mai regăsesc  Candice Swanepoel, Rihanna, Nina Dobrev, sau Gigi Hadid.

De altfel, nu este pentru prima dată când Antonia ajunge pe loc fruntaș într-un astfel de clasament. Timp de cinci ani, cunoscuta cântăreață româncă a făcut parte din lista celor mai frumoase chipuri, întocmită de publicația Independent Critics.

Chou Tzuyu a fost declarată cea mai frumoasă femeie din lume, în anul 2018. Sursa foto:Independent Critics
Chou Tzuyu a fost declarată cea mai frumoasă femeie din lume, în anul 2018. Sursa foto:Independent Critics

Cine este cea mai frumoasă femeie din lume

Primul loc al Topului 100 Cele mai frumoase femei din lume în anul 2018, i-a revenit unei tinere cântărețe și dansatoare de origine Taiwaneză. Este vorba despre Chou Tzuyu, care au reușit astfel să domine un clasament ce cuprinde clebrități din toate domeniile de larg interes, fie că vorbim despre muzică, actorie, sport, sau modă.

În ciuda faptului că nu a reușit să câștige acest titlu pe care, în opinia multora, l-ar fi meritat cu prisosință, Antonia rămâne una dintre cele mai frumoase femei din România. În vârstă de 30 de ani, artista a trăit o perioadă în Statele Unite ale Americii, unde a devenit cunoscută inițial ca model. Ulterior, bruneta și-a făcut debutul pe piața muzicală din țara noastră, odată cu lansarea piesei „Morena”, single produs în colaborare cu Tom Boxer.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×