Antonia, conflict cu Abi Talent după ce youtuber-ul a atacat-o: „Regele măscăricilor”

Dan Suta   
în Stiri mondene
09/01/2020, 10:17
Antonia, conflict cu Abi Talent după ce youtuber-ul a atacat-o: „Regele măscăricilor”
Antonia și Abi Talent se ceartă în mediul online. Sursa foto: captură videoclip Abi Talent, Instagram

Un nou conflict a apărut din senin în showbizul românesc, de data asta între youtuber-ul Abi Talent și cântăreața Antonia.

Antonia și Abi Talent își împart săgeți în mediul online

Celebrul Abi, cunoscut pentru melodiile pe care le-a lansat în ultimii ani precum cea în care cântă despre papucii Gucci pe care îi are (cea mai celebră dintre toate), a comentat într-un live despre relația dintre Velea și Antonia, iar vorbele sale au fost taxate de artistă.

Abi a spus că Alex Velea ar fi homofob și că ar fi mai bine să aibă grijă de Antonia că simte că pleacă la fostul ei soț, Vincenzo Castellano.

Antonia, despre youtuber: „Ești exact cum zice Velea: un măscărici”

„Ia-ti o vacanță, liniștește-te, o să realizezi în timp că te-ai certat cu un copil de 19 ani care râde de tine și te-a scos la pensie cu mult mai devreme decât trebuia”, a fost atacul lui Abi la adresa lui Alex Velea, după care a continuat să vorbească și despre Antonia.

„Te pwp, ai grijă de Antonia că o simt.. îi e dor de Vincenzo și de celălalt copil al ei!”, a mai spus Abi, conform cancan.ro.

Evident că aceste atacuri nu au fost ignorate de Antonia. Vedeta a aflat ce a comentat Abi despre ea în public și l-a rugat să se informeze înainte să vorbească despre ea, după care Abi a revenit și a spus ”Pardon”, făcând din nou caterincă.

„N-am nevoie de respectul tău! Te-am văzut o dată (nu știam cu ce te ocupi) și m-ai rugat să facem o poză… O să te coste tupeul ăsta ieftin. Ești exact cum zice Velea: Un măscărici. Regele Măscăricilor!”, a fost replica dură pe care i-a dat-o cântăreața, sătulă să fie batjocorită de tânărul ”artist”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×