Antena 1 ține telespectatorii în casă, în plină pandemie de coronavirus. Ce se întâmplă cu emisiunea Asia Express

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
20/03/2020, 18:11
Antena 1 ține telespectatorii în casă, în plină pandemie de coronavirus. Ce se întâmplă cu emisiunea Asia Express
Antena 1 ține telespectatorii în casă, în plină pandemie de coronavirus

Antena 1 ține telespectatorii în casă, în plină pandemie, cu emisiuni mai multe și filme care mai de care mai premiate. Așadar, izolarea la domiciliu va fi mult mai ușoară în fața micilor ecrane.

Antena 1 ține telespectatorii în casă, în plină pandemie de coronavirus

De duminică, 22 martie, cel mai dur reality-show, Asia Express- Drumul Comorilor, va fi difuzat la Antena 1 nu mai puțin de patru zile consecutive. Fanii show-ului de televiziune vor urmări aventurile concurenților plecați în Filipine și Taiwan în zilele de duminică, luni, marți și miercuri, de la 20:00!

Din 25 martie, Sacrificiul – Alegerea va continua cele trei povești de dragoste inspirate din viața reală în fiecare miercuri, de la 22:00, la Antena 1. Vom vedea cum va evolua relaţia dintre Ioana şi Andrei şi dacă va renunţa Robert la femeia iubită.

Emisiuni de un real succes și filme premiate

Vom vedea și cum se transformă relația dintre Maria şi Amza, dar şi cum va evolua relaţia dintre Irina, cea care a acceptat propunerea Divei de a fi mama purtătoare pentru copilul ei și al lui Bobi şi cei doi viitori părinți.

Din data de 26 martie, telespectatorii vor putea urmări filmele de Prime Time de la Antena 1, urmând ca imediat după să trăiască emoţiile jocului şi să cunoască poveştile impresionante ale celor care vor da piept cu Marele Zid.

Așadar, imediat după film, Vali Butnaru le dă întâlnire tuturor în faţa micilor ecrane cu noi ediţii ale quiz-show-ului care a îndeplinit până acum zeci de vise și a schimbat vieți doar prin căderea unei singure bile – The Wall- Marele Zid.

Antena 1 vine cu filme pentru familie și vineri seara, iar sâmbătă, de la ora 20:00, pe micile ecrane revine seara celor talentați într-ale umorului. Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor avea de jurizat numerele unor concurenți neașteptați, care vor veni chiar și de peste mări și țări pentru a-i face pe telespectatorii Antenei 1 să râdă. Unii vor reuși, alții nu, pe când cei cu adevărat ghinioniști vor fi blocați cu maneta magică să mai revină pe scena iUmor.

Distracția continuă sâmbătă seara, de la 22:45, cu aventurile pline de umor ale primarului Stelian Manole şi ale gospodarilor din satul Mangalița!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×