Antena 1 pierde un membru! DJ Silviu Andrei se retrage din emisiunea lui Capatos

Nicoleta C   
în Stiri mondene
24/08/2018, 11:31
Antena 1 pierde un membru! DJ Silviu Andrei se retrage din emisiunea lui Capatos GALERIE FOTO
Silviu Andrei, alături de echipa sa, la o ședință foto.

Antena 1 pierde un membru! DJ-ul emisiunii moderate de Dan Capatos va părăsi emisiunea. Într-o postare pe contul său de socializare, Silviu Andrei, cel care are aportul muzical în emisiunea lui Capatos, și-a anunțat plecarea din proiectul din care a făcut parte mulți ani.

Acesta și-a început mesajul de despărțire cu mulțumiri către toți colegii săi, care i-au devenit și prieteni. „Dragilor, noul sezon #XtraNightShow- Antena 1 din această toamnă va continua fără participarea mea”, a anunțat scurt si la obiect DJ-ul.

De asemnea, a completat și cu niște vorbe prin care își arată recunoștința față de cei care i-au fost casă timp de ani la rând.  „Au trecut 6 ani minunați alături de oameni senzaționali cu care am legat prietenii pentru tot restul vieții. Vă mulțumesc tuturor celor care ați rămas măcar un minut cu ochii în televizor să vă uitați la emisiunea noastră seară de seară. Multumesc tuturor colegilor din echila #XtraNightShow și în special lui Dan Capatos, omul care m-a pus în lumina reflectoarelor de televiziune și a crezut cel mai mult în mine!” Mesajul acestuia s-a încheiat emoționant, spunând colegilor săi că îi iubește. ”Vă iubesc, mult succes în continuare tuturor și să auzim de bine!”, a completat Silviu Andrei.

 

Silviu Andrei părăseste emisiunea XtraNight Show.
Acesta și-a început mesajul de despărțire cu mulțumiri către toți colegii săi, care îi sunt și prieteni.

Antena 1 pierde un membru! Răspunsul lui Capatos la cele spune de DJ

Prompt, Dan Capatos a răspuns mesajului de despărțire, postat de prietenul său. „Stai pe-aproape, suriorule! Și, mai ales, ține telefonul deschis…:))”, a scris acesta, în josul mesajului prietenului său. Totodată, moderatorul emisiunii l-a asigurat că ieșirea din emisiunea a DJ-ului va fi una scurtă. ”S-ar putea ca ”pauza de publicitate” să fie scurtă. Deocamdată, îți mulțumesc pentru tot! De foarte multe ori, ajutorul tău a fost esențial!”, a încheiat Dan Capatos. Replica lui Silviu Andrei a apărut imediat la cele spuse de moderator, asigurându-l la rândul lui că-i va rămâne aproape. „Nu-ți face grijă, suriorule! #RămânAproape!”, a spus DJ-ul.

Antena 1 pierde un membru! DJ Silviu Andrei se retrage din emisiunea lui Capatos
Mesajul clui Silviu Andrei, care a anunțat public plecarea lui din emisiune.

Într-un interviu pentru DCNews, întrebat dacă nu s-a simțit vreodată atât de obosit încât să pună punct tuturor, acesta a răspuns cu sinceritate. „Așa e, nu e tocmai o meserie ușoară. Asta pentru că presupune multe deplasări, nopți pierdute în condiții diverse. Unele chiar riscante și aici dau exemplul #colectiv. Chiar m-am întrebat de câte ori în acești ani m-am expus riscului. Mulțumesc că nu s-a întâmplat nimic rău. Mă simt norocos. Nu m-am gândit niciodată până acum să renunț la ceva ce-mi aduce satisfacție. Oboseala e o stare de moment. Mental sunt fresh mereu”, a declarat DJ-ul.

Antena 1 pierde un membru! DJ Silviu Andrei se retrage din emisiunea lui Capatos
DJ-ul, alături de echipa sa, la longeviva emisiune ”Un show Păcătos”.

De altfel, acesta declara, la momentul acela, că proiectul alături de care era și Capatos l-a făcut mai fericit. „Au trecut deja trei ani? Sunt deja trei ani superbi într-o echipă profesionistă. Facem cel mai urmărit show de noapte al românilor. Cu ce-și doresc ei. Sunt mândru să fac parte din această echipă și sper că venirea mea în show a fost trecută la capitolul ”plus valoare”. Mă bucur că aduc românilor în fiecare seară muzica pe care o așteaptă, multe premiere pe care radiourile nu le pot difuza din cauza formatelor și a politicilor de programe. Mă bucur că am această libertatea și posibilitate de a impriviza enorm și de a arăta ce înseamnă un DJ potrivit în show-ul potrivit”, spunea DJ-ul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×