Silviu Andrei, mesaj emoționant pe Facebook, după moartea celebrului DJ Avicii

în Stiri mondene
22/04/2018, 12:53
Silviu Andrei, mesaj emoționant pe Facebook, după moartea celebrului DJ Avicii GALERIE FOTO
DJ-ul de la emisiunea lui Capatos, Silviu Andrei, a postat un mesaj emoționant după moartea lui Avicii

Colegul lui Dan Capatos de la XNS, Silviu Andrei, a postat un mesaj emoționant pe Facebook, după moartea celebrului Avicii. Acesta a fost cu atât mai afectat cu cât a făcut o paralelă și cu viața sa, prezentând în general activitatea de DJ ca pe o situație în care viața nu îți mai aparține.

Silviu Andrei susține în mesajul lui despre Avicii că omenirea a pierdut un talent colosal și că înțelege perfect de ce s-a retras Avicii în urmă cu câțiva ani. Este un job solicitant, iar cei ca el nu cer decât respect din partea publicului.

Silviu Andrei, mesaj pe Facebook pentru Avicii

Lumea va fi mai săracă fără Avicii, ănsă măcar așa DJ-ul român încearcă să tragă un semnal de alarmă asupra acestei activități.

„Omenirea a pierdut prematur un talent enorm. 
# Avicii a remodelat cu arta sa toată industria muzicală. 
Sacrificiul enorm pe care îl facem pentru această meserie poate fi uneori fatal. 
Un DJ nu-și prea aparține. Viața noastră e destul de grea în ciuda aparențelor, mereu pe drumuri, între avioane, nopți pierdute, metabolism dat peste cap, meșe aiurea, odihnă puțină, stres, alcool, toate pentru a îi bucura pe ceilalți. Nu ne trebuiesc multe de la voi, doar respect, înțelegere și dacă simțiți, aplauze. 
Iubiți-vă DJ-îi, fără de ei distracția poate fi mai săracă. Exact așa cum va fi muzică electronică fară @ avicii . ?❤️”, a scris Silviu Andrei pe pagina lui de Instagram.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×