ANM luată prin surprindere! Temperaturi total inexlicabile pentru perioada următoare. Cum va fi vremea în weekend!

Ana Chivu   
în Prognoza meteo
04/03/2019, 14:30
ANM luată prin surprindere! Temperaturi total inexlicabile pentru perioada următoare. Cum va fi vremea în weekend! GALERIE FOTO
ANM, surprins de temperaturile calde pentru weekend!

Vremea se arată foarte frumoasă! Se pare că primăvara și-a intrat serios în drepturi. Specialiștii de la Administrația Națională de Meteorologie au fost de-a dreptul uimiți de temperaturile ridicate de care vom avea parte și care s-au răspândit extrem de repete pe tot teritoriul României. Prognoza meteo în Capitală, pe perioada weekend-ului se indică a fi călduroasă. Pe data de 9 martie, sâmbătă, cerul va fi parțial însorit. Temperaturile vor fi cuprinde între 8 grade Celsius și 22 grade Celsius. Duminică, 10 martie, pe cer vor fi nori și soare, iar temperaturile sunt între 6 grade Celsius și 18 grade Celsius.

Prognoza meteo pentru weekend! ANM, luat prin surprindere

Prognoza meteo pentru weekend arată că temperaturile au crescut considerabil în această perioadă, iar cei care-și făceau griji pentru primăvara care s-a lăsat puțin așteptată, n-ar trebui să-și mai facă.

Temperaturi pentru weekend
Temperaturi pentru weekend

Pe parcursul a două săptămâni, media temperaturilor a fost sitută între 0 grade Celsius și 5 grade Celsius. Precipitații au avut loc în perioada 26-27 februarie, 2-3 martie, iar local, vor mai fi și între 4 și 10 martie.

Prognoza meteo sâmbătă

Vreme 9 martie
Vreme 9 martie

Temperaturile maxime pentru București sunt de 18 grade Celsius, alături de câteva averse. Vânturi vin din parea de vest a teritoriului României cu 18 km/h și cu rafale de 33 de km/h. Noaptea aduce minima de doar 5 grade Celsius și un cer parțial noros. Vânturi vin dinspre vest-sud-vest cu 6 km/h și cu rafale de 26 de km/h.

Prognoza meteo duminică

Vreme 10 martie
Vreme 10 martie

Temperaturile maxime de pe 10 martie arată 18 de grade Celsius și o înnorare accentuată. Vânturi vin din partea de vest-sud-vest cu 15 km/h și cu rafale de 22 de km/h. Noaptea aduce minima de doar 6 grade Celsius și un cer predominant noros. Vânturi vin dinspre vest-sud-vest cu 9 km/h și cu rafale de 22 de km/h.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×