ANM, anunț de ULTIMĂ ORĂ! Se schimbă vremea! Ce temperaturi vor fi azi, în țară

Alexandra Chivu   
în Prognoza meteo
17/03/2019, 09:52
ANM, anunț de ULTIMĂ ORĂ! Se schimbă vremea! Ce temperaturi vor fi azi, în țară GALERIE FOTO
ANM anunță că se schimbă vremea

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că vremea se schimbă treptat. În timpul primăverii, temperaturile sunt, la fel ca în ultimii ani, capricioase în România, astfel că după ce a nins abundent în unele zone din țară, vine, vine primăvara.

ANM anunță că se schimbă vremea

Din data de 17, temperaturi devin prietenoase, iar maxima va urca până la 24 de grade Celsius, în Oltenia, aproape ca la început de iunie. În Capitală, maxima va fi de 20 grade Celsius, însă minunea va ține trei zile, căci de miercuri, 20 martie, temperaturile pe care le vom regăsi în termometre revin la cele de martie. Pentru ziua de duminică, 17 martie, meteorologii anunță o vreme frumoasă, dar care va fi însoțită de vânt.

Vântul va avea intensificări mai ales după-amiaza și seara, când la rafală se vor atinge viteze de 45…55 kilometri pe oră, iar trecător posibil 60 kilometri pe oră. Temperatura va urca în orele amiezii până la o maximă de 14…15 grade Celsius, apoi va scădea, astfel că la finalul zilei maxima se va situa în jurul valorii de 5 grade Celsius”, informează meteoromânia.ro. 

ANM, anunț de ULTIMĂ ORĂ! Se schimbă vremea! Ce temperaturi vor fi azi, în țară
Din data de 20 martie revenim la temperaturile de martie

Din data de  20 martie, temperaturile revin la cele de martie

De miercuri încolo, răcire vremii se va resimți în toată țara și va fi accentuată, așa că în majoritatea zonelor valorile termice vor fi mult mai joase decât cele normale în a doua decadă a lunii martie. Cerul va fi noroc și vor fi precipitații pe arii restrânse în jumătatea sud-estică a terirotiului.

În zona Carpaților Orientali și în Moldova vor predomina ninsorile și se va depune zăpada. În cea mai mare parte a Transilvaniei și în Muntenia va ploua, apoi vor fi precipitații sub formă de lapoviță. În Oltenia și Dobogea vor predomina ploile, iar cantitățile de apă vor depăși local 20-25 litri pe metrul pătrat și izolat 40 litri pe metrul pătrat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×