Andrei Duban, o nouă reacție după ce a văzut-o pe Grațiela în brațele lui Ghiță, la Survivor: ”E absolut normal”

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
06/02/2020, 10:41
Andrei Duban, o nouă reacție după ce a văzut-o pe Grațiela în brațele lui Ghiță, la Survivor: ”E absolut normal”
Andrei Duban are deplină încredere în soția sa Grațiela. Sursa foto: Facebook.com

Andrei Duban a dorit să lămurească lucrurile legat de soția sa Grațiela și colegul de la „Survivor România” cu care a fost filmată ținându-se în brațe. Actorul a fost invitat într-o emisiune TV unde a mărturisit că este foarte mândru de partenera sa de viață.

Andrei Duban, despre imaginile în care Grațiela plânge în brațele unui coleg de la Survivor

După ce a postat un banc pe rețelele de socializare care lasă loc de interpretări, actorul Andrei Duban a reacționat legat de imaginile filmate cu infraroșu în care soția sa Grațiela era consolată de un coleg de echipă. Actorul a fost invitat în emisiunea FanArena unde a discutat despre prestația soției sale.

Frumoasa actriță a plâns pe umărul lui Ghiță după ce echipa Faimoșilor a pierdut imunitatea în cursul zilei. Cunoscutul actor a mărturisit că are deplină încredere în partenera sa de viață și spune că numai cine nu o cunoaște poate vedea într-o simplă îmbrățișare ceva greșit sau diabolic. Andrei Duban și-a îndreptat atenția și către Ghiță pe care l-a numit copil.

„Este absolut normal! Este firesc să plângă pe umărul unui copil, Ghiță e un copil. Numai o minte perversă, obosită și diabolică poate vedea altceva în afara de o îmbrățișare normală. Doar o minte prea cancanistică, uzată de televiziune, ar căuta în asta un subiect altul decât este”, a fost răspunsul lui Andrei Duban.

Actorul Andrei Duban are încredere în soția sa: „Sunt extrem de mândru de ea”

Andrei Duban a descris-o pe Grațiela ca fiind o fire sensibilă și organizată. Actorul a descoperit că partenera sa de viață a căpătat mai multă încredere în ea și acest avantaj o ajută foarte mult în competiția din Republica Dominicană. Totodată, Duban a mai adăugat că soția sa este incapabilă să joace un rol.

„Dacă juca un rol v-ați fi dat seama. Ea este foarte sensibilă. Ce văd eu acum la ea este ceva extraordinar. (…) În concursul ăsta sunt extrem de mândru de ea. A început să aibă încredere în ea și asta o ajută foarte mult”, a adăugat Andrei Duban în cadrul emisiunii.

De asemenea, actorul a mai povestit că abia așteaptă să vadă ce se mai întâmplă în show-ul „Survivor România” difuzat la Kanal D. Andrei Duban urmărește emisiunea cu mare interes împreună cu fiul său și al Grațielei, Armin.

„Am foarte mari emoții de câte ori începe emisiunea, aș vrea să fie în fiecare zi (…) Armin este mult mai tare decât mine așa cum sunt eu. Este punctul meu sensibil. Simt și știu că și ea se gândește tot timpul la noi”, a mai spus actorul.

Cine este Grațiela, concurenta de la „Survivor România”

Graţiela Teohari Duban s-a afirmat ca actriță imediat după ce a terminat cursurile Facultății de Actorie. Frumoasa blondină a debutat pe scena teatrului „Tony Bulandra” din Târgovişte unde a jucat în numeroase piese, dar a primit și roluri în producții de lungmetraj.

De asemenea, actrița a jucat în seriale precum „17”, „Viaţă în 3” sau „Un pas înainte”. Grațiela a devenit cunoscută și după ce a apărut în mai multe reality show-uri și spoturi publicitare. Andrei Duban și Grațiela s-au căsătorit în urmă cu câțiva ani și au împreună cu băiat pe nume Armin (7 ani).

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×