Andreea Tonciu și-a dat jos pantalonii pentru Cătălin Botezatu, la Bravo, ai stil – VIDEO

Dan Suta   
în Stiri mondene
01/02/2020, 11:18
Andreea Tonciu și-a dat jos pantalonii pentru Cătălin Botezatu, la Bravo, ai stil – VIDEO
Andreea Tonciu și-a dat jos pantalonii pentru Cătălin Botezatu, la Bravo, ai stil. Sursa foto: captură Kanal D

A fost o seară nebună la Bravo, ai stil! Andreea Tonciu a vrut să îl cucerească pe Cătălin Botezatu în goana după steluțe la unison cu colegele ei din reality-show-ul de modă difuzat de Kanal D.

Andreea Tonciu și-a dat jos pantalonii pentru Bote

„Dacă îmi veneai doar cu top, dădeai jos pantalonii și închideai trench-ul și lăsai să se vadă prin despicătura trench-ului un picior și cizma, dar așa…”, i-a spus creatorul de modă Andreei în ediția de aseară, scrie wowbiz.ro.

„Îi dau jos pentru tine!”i-a răspuns Andreea Tonciu imediat după care s-a conformat declarațiilor. Vedeta a defilat apoi din nou și a reușit să primească aprecieri din partea juraților, în special din partea designer-ului.

Conflict cu concurentele: „Sunt foarte invidioase”

Andreea Tonciu este de departe cel mai popular personaj din actualul sezon de la Bravo, ai stil. Vedeta a intrat deja în mai multe conflicte cu fetele, rivala ei supremă fiind fosta ispită de la Insula iubirii, focoasa roșcată pe nume Maria Ilioiu.

„Mi se pare că sunt foarte invidioase și nu am înțeles de ce. Eu în fiecare moment sunt cu zâmbetul pe buze, dansez când trebuie să dansez… Eu am făcut un show atât de mare încât ele au simțit să stea pe scaun”, a spus Andreea despre colegele ei.

„Mi s-a parut atat de urat din partea lor… Cand mai am momente de acest gen, va rog frumos sa va ridicati de pe scaun. Sunteti niste ‘moarte, cand stati acolo si nu faceti absolut nimic. Publicul vrea sa ne vada altfel, da? Am văzut ce ați dansat, v-ați ‘rupt toate!. Până și juriul s-a ridicat”, a continuat Tonciu.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×