Andreea Raicu, dezvăluire dureroasă despre tatăl său: ”A lăsat urme și o presiune care m-a urmărit continuu”

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
11/06/2019, 13:42
Andreea Raicu, dezvăluire dureroasă despre tatăl său: ”A lăsat urme și o presiune care m-a urmărit continuu” GALERIE FOTO
Andreea Raicu crede că relații ei de dragoste s-au destrămat din cauza relației cu tatăl său, din copilărie Sursa foto: facebook.com

Vedeta de televiziune, Andreea Raicu a vorbit pe blogul personal despre durerea pe care i-a transmis-o moartea tatălui său, dar și despre relația pe care a avut-o cu acesta, în copilărie. Tatăl Andreei Raicu a murit în urmă cu aproape 20 de ani.

Andreea Raicu, a postat un mesaj emoționant despre tatăl său

Vedeta, Andreea Raicu a vorbit în repetate rânduri despre relația cu care o are cu mama sa, ajunsă la vârsta de aproape 80 de ani cu care postează adesea fotografii și se pare că cele două sunt mai degrabă prietene decât mamă și fiică. Însă, despre relația pe care a avut-o în copilărie cu tatăl său, care a murit în urmă cu aproape 20 de ani, vedetă nu a vorbit deloc. Dar recent, vedeta a postat pe blogul personal un mesaj adresat tatălui ei și a adus în discuție și motivul pentru care au eșuat relațiile ei de dragoste.

„Nu am avut cea mai bună relație cu tatăl meu, cu toate că în copilărie, că mai toate fetițele, eram iremedialbil îndrăgostită de el. Mi se părea frumos, inteligent, atotcunoscător, cum pare orice adult unui copil…Mi-ar fi plăcut să simt asta de la tatăl meu, să știu că sunt importantă și că mă iubește indiferent de ceea ce am făcut. Mi-aș fi dorit să știu că este mândru de mine și de realizările mele și să știu că va fi lângă mine chiar dacă erau momente în care poate nu îmi ieșeau lucrurile.”, a povestit Andreea Raicu.

Vedeta a mărturisit că, tatăl ei nu a știut să-i arate iubirea ce i-o purta și asta a lăsat urme asupra ei.Dar el nu a știut să o facă, și nu pentru că nu mă iubea, din contra. Din atât de multă dragoste pe care nu știa cum să mi-o arate, își dorea să mă motiveze cât mai mult, să fiu cât mai bună. A reușit, dar a lăsat și urme, o presiune care m-a urmărit continuu și cu care uneori mă mai lupt și în ziua de azi și pe care pot să o recunosc atât de bine și la alte fete care au trăit experiențe similare”, a completat aceasta.

Fosta vedetă de televiziune, Andreea Raicu și părinții, în tinerețe
Andreea Raicu a vorbit pentru prima dată despre relația pe care a avut-o cu tatăl său
Sursa foto: .andreearaicu.ro

Vedeta, Andreea Raicu i-a asemănat mereu pe partenerii săi de viață cu figura paternă

Andreea Raicu este una dintre vedetele din showbiz care a atras mereu atenția asupra sa. Relație sale d eiubire cu suișuri și coborășuri au fost ”vânate” de paparazzi, dar vedeta a refuzat să dea detalii despre relațiile tumultoase prin care a trecut. Andreea a explicat pentru prim adată de ce i-a respins pe bărbații din viața ei și de ce relațiile ei nu au funcționat.

„Când nu a mai fost, am proiectat acesta dorință și asupra partenerilor mei de viață, pe care i-am căutat să fie că tata, pentru că așa fac fetele care au probleme nerezolvate din copilărie… Își caută partenerii sau situații care să le fie familiare. Așa că am căutat mereu să lupt pentru dragostea lor, așa cum făceam pentru a primi dragostea tatălui meu. Când o primeam pur și simplu, mult prea ușor, nu știam ce să fac cu cea. Mi se părea că nu e reală, autentică, pentru că nu luptasem prea mult pentru ea, nu luptasem suficient. Știam că pentru a primi dragostea adevărată trebuie să muncesc. A durat mult să înțeleg de ce nu mă atrăgeau sau chiar mi se păreau plictisitori băieții care îmi arătau acel suport necondiționat și dragostea atât de ușor. Ajungeau să fie prietenii mei cei mai buni și niciodată posibili iubiți. A durat însă și mai mult să pot să schimb acest patern bolnăvicios care se perpetuă încă din copilărie”, a scris fosta prezentatoare de televiziune în scrisoarea adresată tatălui.

Vedeta mărturisește că i-ar fi plăcut ca tatîl său să fie mândru de ea indiferent de alegerea ei. „Tot ce mi-aș fi dorit de la tata era să îmi spună că este mândru de mine și de cine sunt și că mă iubește indiferent de orice. Probabil că asta ar fi oprit luptă mea continuă de a-i câștiga dragostea. Au trecut anii și am început să muncesc în televiziune, să câștig premii, să fiu admirată și apreciată. Știam că este mândru de mine, dar nu a știut să o arate, iar eu indiferent de ce făceam sau obțineam, în raport cu el rămâneam aceeași fetiță care tânjea după dragostea lui”, a completat Andreea Raicu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×