Andreea Raicu nu a mai suportat căldura din vacanță și a renunțat la sutien. Imagini demențiale cu vedeta aproape goală

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
05/01/2019, 20:26
Andreea Raicu nu a mai suportat căldura din vacanță și a renunțat la sutien. Imagini demențiale cu vedeta aproape goală GALERIE FOTO
Andreea Raicu s-a pozat topless în vacanță

Andreea Raicu, în vârstă de 41 de ani, s-a pozat aproape goală. În acest moment, vedeta se află în vacanță, departe e țară, astfel că, nemaifiind nimeni cunoscut prin jur, a renunțat la a purta pe plaja sutienul ce face parte din costumul de baie ori o bluză și a preferat ca soarele să îi îmbrace trupul bine lucrat la sală. De altfel, aceasta nu ar fi printre dățile în care Andreea a preferat să se pozeze așa.

Iar, cu toate că până de curând vedeta nu apărea nicăieri sumar îmbrăcată sau lăsând ce nu trebuie la vedere, a făcut un prim pas cu ocazia unei ședințe foto inedite. În cadrul acesteia, fosta prezentatoare de televiziune s-a lăsat fotografiată în ipostaze decente, însă incitante pentru urmăritorii săi. ”Nu voiam să încerc nimic nou pentru că îmi alesesem o imagine cu care eram confortabilă.

Andreea Raicu s-a pozat aproape goală în vacanță

Știam foarte bine ce vreau să transmit, care e imaginea care mă descria perfect și cu care mă simt cel mai bine. Mesajul meu era: eu sunt o femeie puternică, frumoasă, fără defecte, independentă, care nu poate fi atinsă de nimic și care nu are nevoie de nimic.

Andreea Raicu, aproape goală în vacanță. A pozat topless
Andreea Raicu s-a fotografiat aproape goală, la plajă

Ani la rândul m-am lăsat încarcerată de această imagine pentru că asta credeam despre mine și pentru că voiam ca toată lumea să mă cunoască exact așa. Acum mă și amuz când mă văd pe copertele revistelor în care am pozat distinsă și distantă, greu de atins și deloc vulnerabilă. Pentru că da, asta ma vrut și am reușit să transmit mulți ani…până într-o zi.

Mă bucur că am făcut aceste poze acum, la 41 de ani, pentru că știu că dacă le-aș fi făcut în urmă cu câțiva ani, cu siguranță rezultatul nu ar fi fost acesta.(…)Acum mă simt suficient de puternică încât să-mi asum vulnerabilitățile și feminitatea, să nu-mi fie frică să le arăt”, a scris vedeta pe blog-ul ei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×