Andreea Marin s-a îngrășat de Paște: „Am ieșit din ritmul de viață obișnuit”

Dan Suta   
în Stiri mondene
22/04/2020, 18:28
Andreea Marin s-a îngrășat de Paște: „Am ieșit din ritmul de viață obișnuit”
Andreea Marin și iubitul ei vor să devină părinți. Sursa foto: Instagram

Andreea Marin se confruntă cu una din marile probleme care dau bătăi de cap românilor în pandemie: îngrășatul.

Andreea Marin a luat câteva kilograme în plus

Fosta prezentatoare a Surprizelor de la TVR a scris pe pagina ei de Instagram că nu a refuzat niciun deliciu culinar de Paște, motiv pentru care acum e mai grasă cu câteva kilograme.

Vedeta și-a asumat asta și a mai precizat că, oricât de echilibrat și-ar fi dorit să trăiască, în această perioadă a ieșit nițel din ritmul de viață cu care se obișnuise înainte de pandemia de coronavirus.

„Nu mi-am refuzat nicio plăcere culinară de Paște, nici măcar una, și nu regret nimic. Îmi place să mă bucur de sărbători, nu să îmi impun restricții, deși sunt un om echilibrat și moderația nu îmi lipsește, totuși am ieșit din ritmul de viața obișnuit și corpul meu resimte schimbarea.”, a scris Andreea Marin pe Instagram.

Vedeta strânge bani pentru medici prin Fundația Prețuiește viața

„Îmi asum kilogramele în plus acumulate în aceste zile și pofta de dulce care crește mai mult cu fiecare plăcintă sau felie de cozonac ce vine în plus, dar îmi asum…”, a adăugat ambasadoarea UNICEF în România.

Andreea le-a prezentat fanilor ei (n. r.: săptămâna trecută) grădina spațioasă pe care o are, locul unde își încarcă bateriile și petrece foarte mult timp de când nu mai iese în casă cum o făcea înainte de criza de coronavirus.

Prezentatoarea de televiziune a dezvăluit săptămâna trecută cu ce se ocupă de când nu mai apare pe sticlă. Bruneta deține Fundația Prețuiește Viața, cu ajutorul căreia a strâns bani și materiale importante pentru medicii din Capitală pentru a-i ajuta în lipta cu virusul SARS-COV-2.

Aceasta face des apeluri la fanii ei să ajute cu tot ce pot pentru ca România să treacă cu bine de această perioadă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×