Andreea Marin, dezvăluire despre Dana Rogoz: ”Nu vă lăsați păcăliți de fata cea firavă”

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
01/10/2019, 17:38
Andreea Marin, dezvăluire despre Dana Rogoz: ”Nu vă lăsați păcăliți de fata cea firavă”
Filmul MO a avut premiera pe 30 septembrie 2019. Andreea Marin a fost invitat special la premieră. Sursa foto: impact.ro

Filmul „MO” regizat de Radu Dragomir în care joacă soția sa Dana Rogoz a avut premiera seara trecută la Cinema PRO. Mai multe celebrități printre care se numără Andreea Marin, Andreea Raicu sau Laura Cosoi au luat parte la premiera peliculei.

Andreea Marin, încântată de filmul MO și de Dana Rogoz

Andreea Marin a luat parte la premiera filmului „MO” care a avut loc seara trecută, 30 septembrie. Zâna surprizelor a avut numai cuvinte de laudă la adresa prietenei sale Dana Rogoz. „MO” este un proiect de suflet pentru Dana Rogoz nu numai pentru că joacă un rol principal, ci pentru că soțul ei Radu Dragomir este regizorul peliculei. De asemenea, abramburica joacă alături de unul dintre profesorii săi de actorie, Răzvan Vasilescu.

„Nu vă lăsați păcăliți de fata cea firavă, cu trup, glas şi chip de copil frumos, blând şi senin, fata pentru care timpul nu trece, chiar dacă între timp a devenit mamă. Dana Rogoz cea de azi e Femeie şi Actriţă în toată puterea cuvântului, matură, cu o forță incredibilă şi o capacitate de invidiat de a transmite sentimente contradictorii, puternice, dureroase sau de o gingășie rară, ascunsă sub platoșa sub care stă pitit și ghemul de probleme de suflet nerezolvate…”, a scris Andreea Marin pe contul de Facebook.

MO a avut premiera pe 30 septembrie 2019
Andreea Marin a luat parte la premiera filmului MO. Vedeta are numai cuvinte de laudă la adresa prietenei sale Dana Rogoz. Sursa foto: Instagram.com

Vedeta de televiziune, cuvinte de laudă

„Personajul său, MO, te cucerește, te răscoleste, te intrigă, te ține pe jar, te face să-l iubești, să-ți dorești să intri în poveste cu sentimente de părinte protector, de ghid în alegeri de viată… Vrei să te pui stavilă în față ei : „MO, nu, oprește-te, pe aici nu se trece!” Dar MO e acolo pentru noi să ne deschidă ochii asupra lumii în care trăim, să ne responsabilizeze, să ne frangă inimile că nu ne uităm destul în oglinzi, să ne înțelegem îndeajuns, să le fim celor dragi, începând cu copiii noștri, cât de aproape posibil mereu, pentru a-i ghida, sprijini, înțelege”, a completat vedeta de televiziune.

Proiectul de suflet al Danei Rogoz și al soțului ei, regizorul Radu Dragomir, filmul MO va intra în cinematografele din întreaga țară începând cu data de 4 octombrie. Filmul prezintă povestea a două studente care sunt chemate acasă de profesorul care le-a prins copiind.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×