Andreea Marin a deschis porțile casei sale și ne-a arătat tuturor adevărata ei comoară – Video

Dan Suta   
în Stiri mondene
16/04/2020, 11:57
Andreea Marin a deschis porțile casei sale și ne-a arătat tuturor adevărata ei comoară – Video
Andreea Marin grădinărește în timpul ei liber. Sursa foto: Instagram

Andreea Marin a deschis porțile casei sale și le-a arătat tuturor adevărata comoară: grădina ei superbă! Fosta prezentatoare a emisiunii „Surprize, surprize” difuzată în trecut de TVR se bucură de vremea frumoasă de afară și grădinărește aproape zi de zi.

Andreea Marin le-a arătat tuturor grădina ei

Vedeta a postat pe pagina ei de Facebook un videoclip în care le prezintă fanilor curtea ei imensă și florile de care are grijă ca de ochii din cap.

Ambasadoarea UNICEF în România a făcut, cu ocazia acestei postări, un nou apel la toți românii care pot ajuta din puținul pe care îl au pentru ca țara noastră să depășească cu bine pandemia de coronavirus.

Videoclipul postat de îndrăgita vedetă de televiziune a strâns peste 1.400 de reacții în doar câteva minute și peste 100 de comentarii pe Facebook.

Vedeta continuă să strângă fonduri prin Fundația Prețuiește Viața

Discretă, cum o știm, Andreea a rupt bariera intimității și a dorit să le arate urmăritorilor ei de pe rețeaua de socializare cu ce își ocupă timpul liber, oferindu-le astfel idei celor care stau la casă.

„Liniștea și mireasma dimineții în gradina mea, de care am atata nevoie pentru a-mi limpezi mintea și a ma pregăti sufletește pentru „furtuna” de peste zi: pentru prima data de când Campania Pretuieste Viata a prins contur, ne-am aventurat sa facem nu unul, ci 3 convoie umanitare in ajun de Paște. Înca nu rasarise soarele și tirurile noastre se încărcau”, a scris Andreea Marin în postarea de pe Facebook.

„Ajutoarele noastre în materiale de protecție pentru spitale, hrana pentru Paste și apa plata se îndreaptă azi către județele Vrancea și Galați afectate de COVID-19, de asemenea Bucureștiul, cu care am început acest maraton al convoaielor umanitare, are din nou nevoie de sprijin, iar noul spital din Bucureștii Noi cu 350 de paturi pregătit exclusiv pentru bnavii Covid e gata să-și deschidă porțile, iar Fundația Prețuiește Viața pune umărul la utilarea lui, astăzi voi merge acolo, multe din materialele noastre au ajuns deja”, a completat vedeta, oferind noi amănunte despre activitățile Fundației pe care o conduce.

View this post on Instagram

Liniștea și mireasma dimineții în gradina mea, de care am atata nevoie pentru a-mi limpezi mintea și a ma pregăti sufletește pentru "furtuna" de peste zi: pentru prima data de când Campania Pretuieste Viata a prins contur, ne-am aventurat sa facem nu unul, ci 3 convoie umanitare in ajun de Paște. Înca nu rasarise soarele și tirurile noastre se încărcau. Ajutoarele noastre în materiale de protecție pentru spitale, hrana pentru Paste și apa plata se îndreaptă azi către județele Vrancea și Galați afectate de COVID-19, de asemenea Bucureștiul, cu care am început acest maraton al convoaielor umanitare, are din nou nevoie de sprijin, iar noul spital din Bucureștii Noi cu 350 de paturi pregătit exclusiv pentru bnavii Covid e gata să-și deschidă porțile, Fundația Prețuiește Viața pune umărul la utilarea lui, astăzi voi merge acolo, multe din materialele noastre au ajuns deja. Dumnezeu sa va ajute pe voi, donatorii noștri, fiecare dintre voi e un sprijin de care avem atata nevoie sa ne putem continua misiunea! Cum puteți ajuta? 1) Donati 2 euro prin SMS la 8825 dacă sunteți în tara, în rețelele Digi Mobil, Telekom România Mobile, Orange, Vodafone. 2) Din străinătate, puteți dona prin paypal.me/pretuiesteviata sau prin Revolut. 3) Sau donati prin transfer direct în conturile Fundației Pretuieste Viata destinate Campaniei Pretuieste Viata de ajutorare în criza COVID-19: Cont in RON: RO29BRDE445SV95792894450 Cont in USD: RO72BRDE445SV95793004450 Cont in EUR: RO63BRDE445SV957931 Swift: BRDEROBU Beneficiar: Fundația Prețuiește Viața (strada Titu Maiorescu, Voluntari, jud. Ilfov) Banca: BRD Dorobanti (Calea Dorobantilor, nr 135, Bucuresti) Fiecare gest contează, iar solidaritatea clădește, știm deja! Pana acum am reușit sa ajungem la aproximativ 850.000 euro adunați pentru ajutoarele noastre. Și, cu ajutorul lui Dumnezeu și al vostru, mergem mai departe!❤️

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×