Andreea Mantea a fost cerută în căsătorie. Ce reacţie a avut vedeta

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
30/08/2019, 17:45
Andreea Mantea a fost cerută în căsătorie. Ce reacţie a avut vedeta GALERIE FOTO
Andreea Mantea a fost cerută în căsătorie

Andreea Mantea a fost cerută în căsătorie! Vedeta încă nu a răspuns cererii, făcând ca suspasul să fie din ce în ce mai mare, mai ales pentru cel care i-a înaintat frumosei brunete cererea respectivă. Poate că vedeta de televiziune vrea să-l mai ”fiarbă” puțin sau poate că..nu a văzut mesajul.

Andreea Mantea a fost cerută în căsătorie

Frumoasa Andreea Mantea este în atenția publicului de ani de zile. Este prezentatoarea unuia dintre cele mai urmărite show-uri de televiziune, ”Puterea Dragostei”, are un copil, dar este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața privată.

S-a iubit cu luptătorul Cristi Mitrea, iar în urma relației s-a născut David, băiețelul lor. Acum, de când s-a despărțit de tatăl băiețelului său, Andreea Mantea nu s-a mai afișat la brațul niciunui bărbat. Cu toții se întreabă dacă în viața sa există vreun bărbat.

Andreea Mantea a fost cerută în căsătorie
Andreea Mantea a fost cerută în căsătorie

Un fan a fost dat peste cap de frumusețea vedetei

Fanii ei o asaltează pe rețelele de socializare cu complimente și mesaje siropoase. Unul dintre aceștia a mers chiar mai departe și a cerut-o în căsătorie! „Eşti o femeie fascinantă. Niciuna nu se compară cu tine. Eşti minunată. Ai vrea să fii soţia mea?”, este mesajul pe care i l-a lăsat vedetei Kanal D un tânăr care susţine că, deşi nu o cunoaşte, este îndrăgostit de ea.

Vedeta nu i-a răspuns însă fanului său, dar acesta n-ar trebui să-și țină respirația, cum spun americanii, până îi va răspunde Andreea Mantea, deoarece ar putea avea surprize neplăcute. Recent, vedeta a mărturisit cum ar arăta nunta la care visează.

„Sunt foarte multe tradiţii superbe de-a dreptul. Şi atunci, ori le-aş face pe toate, ori n-aş face niciuna. Dar, acum ceva timp, am văzut ceva foarte interesant. Aş opta pentru o slujbă religioasă unde să fim prezenţi doar eu, mirele meu şi naşii, atât. Iar naşii pentru că trebuie să fie acolo, să ţină lumânările, pentru că altfel aş fi vrut să fim doar noi doi. Cununia religioasă as vrea să fie urmată de o plecare undeva departe, într-o lună de miere, ca să zic aşa. Şi, dacă se poate, toţi prietenii noştri, familie şi aşa mai departe, să se ducă să se distreze undeva făra noi. Noi să intrăm pe Skype să îi pupăm şi să le spunem: vă mulţumim din tot sufletul pentru prezenţă şi urări, masa şi distracţia sunt din partea noastră! Nu vrem dar, nu vrem cadouri, nu vrem nimic, ci doar să vă bucuraţi pentru noi”, a declarat Andreea Mantea pentru WOWbiz.ro acum ceva timp.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×