Andreea Esca și Andreea Berecleanu au de ce să fie mândre! Fetele lor sunt școlite la Londra și le-au moștenit frumusețea

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
14/05/2020, 10:46
Andreea Esca și Andreea Berecleanu au de ce să fie mândre! Fetele lor sunt școlite la Londra și le-au moștenit frumusețea
Alexia Eram și Eva Zaharescu au moștenit eleganța și frumusețea mamelor lor. Sursa foto: click.ro

Dincolo de carierele ireproșabile construite cu trudă și sacrificii de-a lungul anilor în care s-au aflat la pupitrele jurnalelor de știri ale celor mai importante posturi TV din țara noastră, Andreea Esca și Andreea Berecleanu mai au un lucru în comun.

Este vorba despre fiicele lor, care nu le-au moștenit doar eleganța, ci și frumusețea de invidiat. Eva Zaharescu și Alexia Eram adoră camerele de filmat și sunt extrem de active pe rețelele de socializare, unde se fotografiază în cele mai fierbinți ipostaze, că doar au devenit deja majore.

Andreea Esca și Andreea Berecleanu sunt mândre nevoie mare de fiicele lor

Și pentru că preocupările specifice vârstei trebuie să se împletească armonios cu școala, cele două adolescente sunt studente la Londra și visează deja cu ochii deschiși să devină cunoscute și apreciate în domeniile în care activează. Chiar dacă taxele nu sunt deloc mici, cele două știriste fac orice sacrificiu pentru ca fetele lor să aibă parte de o educație la cele mai înalte standarde.

Alexia  a optat pentru o universitate renumită, „University For the Creative Arts”, unde studiază Marketing, Publicitate și Relații Publice, costurile aproximative pentru un an de studiu ajungând undeva la 15.000 de lire.

Se adaugă aici alte 15.000 de lire pentru cheltuielile legate de cazare, transport și masă, astfel că știrista PRO TV Andreea Esca și soțul său Alexandre Eram au pus deoparte aproximativ 90.000 de lire, echivalentul unui apartament luxos în zona de Nord a Bucureștiului, pentru ca tânăra să finalizeze cu succes cursurile facultății pe care a ales-o.

În plus, încurajată de iubitul său, Mario Fresh, frumoasa brunetă a intrat cu succes în lumea vloggingului, iar canalul său de Youtube este urmărit constant de aproape 200.000 de fani. Îi răsfață acolo nu doar cu poveștile amuzante, ci și cu cântece, pentru că nu ezită să-și încerce norocul și în muzică, tot la îndemnul partenerului.

Eva Zaharescu ne dă voie să o admirăm în toată splendoarea

Chiar dacă nu a trecut foarte mult timp de când și-a făcut publică pagina de Instagram, Eva, fiica pe care Andreea Berecleanu o are din mariajul cu Andrei Zaharescu este din ce în ce mai îndrăzneață. Iar dacă nu ne credeți, trebuie doar să aruncați o privire, pentru că pozele pe care le postează vorbesc de la sine.

În plus, este responsabilă, matură, știe să împletească armonios studiile cu preocupările specifice vârstei și vorbește fluent limba engleză. O spune chiar mama sa, care a îndemnat-o încă din timpul liceului să ia calea Marii Britanii. Nu de alta, dar Londra o ajută să descopere oameni noi și o lume total diferită de cea cu care era obișnuită.

Am hotărât de comun acord, iar în clasa a șaptea am mutat-o pe Eva din sistemul de stat, în sistemul privat. În ultimii doi ani de liceu am hotărât că este mai bine ca ea să fie îndrumată de către profesorii din Marea Britanie.

Ultimii doi ani de liceu o să îi facă acolo, pentru că oricum acolo va urma Universitatea. Vorbeşte foarte bine limba engleză. Eva este foarte responsabilă, este matură. Sper că Londra să o ajute să descopere altfel de lumi, altfel de oameni”, a declarat Andreea Berecleanu într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×