Andreea Dumitrescu a demisionat de la TVR! Mesajul emoționant cu care s-a despărțit de postul public

Dan Stancu   
în Stiri de ultima ora
13/03/2019, 11:51
Andreea Dumitrescu a demisionat de la TVR! Mesajul emoționant cu care s-a despărțit de postul public GALERIE FOTO

Andreea Dumitrescu a demisionat de la TVR după ce a fost retrasă de pe domeniile pe care le acoperea – PSD, Parlament și Curtea Constituțională. Jurnalistei i s-a reproșat că este „prea agresivă” și i s-a propus să se ocupe de primării. Ea nu a dorit să facă acest lucru, alegând să plece de la postul public de televiziune.

Andreea Dumitrescu a demisionat de la TVR! Ce a scris pe Facebook

Jurnalista și-a anunțat pe Facebook plecarea de la TVR. „Azi se încheie doi ani și un pic la TVR! Au fost frumoși, nervoși, pasionanti, cu oameni minunați de la care am avut multe de învățat, cu experiențe unice pe care nu știu dacă voi avea ocazia să le mai trăiesc. A fost un loc in care mi-am făcut meseria cu mult drag și neîngrădit, iar când acest lucru nu a mai fost posibil pentru mine am ales să plec si sa încerc sa fac asta mai departe in alt loc”, scris Andreea Dumitrescu.

„Las însă în urmă o echipa care face toate eforturile în continuare pentru a aduce pe ecran știri echilibrate si documentate intr-o mare de zgomot. In ciuda celor întâmplate in cazul meu am toată încrederea că ei vor reuși să mențină standardele unor jurnale ca la carte. Vă mulțumesc tuturor pentru tot, a fost o onoare! Rămas bun, TVR!”, a încheiat jurnalista.

Andreea Dumitrescu a demisionat de la TVR.
Andreea Dumitrescu a demisionat de la TVR.

Cum au reacționat internauții

Mesajul Andreei Dumitrescu a adunat aproape 400 de reacții, peste 30 de comentarii și 20 de share-uri. Majoritatea celor care i-au comentat la postare o felicită pentru gestul de onoare și îi urează mult succes în carieră. „Aripi puternice zborului tău”, îi scrie o femeie.

„Bafta draga mea, oriunde te-ai afla! Esti un profesionist adevarat, nu locul „sfinteste” omul, ci invers!”, adaugă o alta. „Există viață și după TVR, știu din experiența proprie. Succes!”, îi comentează o fostă angajată a televiziunii publice.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×